Pici hegekre az arcon van valami gyógymód? Krém vagy ilyesmi? (borotválkozás miatt)
Figyelt kérdés
Jelenleg 25 éves vagyok, régen mikor még nem is tudtam, hogy van elektromos arcborotva, kézivel borotválkoztam mindig. Egyszer megvágtam magam még kb. 17 évesen az arcomon az orrom melletti, szem alatti részen jobboldalt. Persze sokszor megvágtam magam, de ott egy pici heg a mai napig látszik. Kicsit, de látszik. El lehet valahogy tüntetni? Meg ha borotválkozás miatt az ember megvágja magát picit a sebet mivel érdemes lekezelni, hogy mielőbb eltűnjön nyom nélkül? Van krém, vagy ilyesmi? Sajnos elromlott az elektromos borotvám, így egy ideig megint visszatértem a kézihez, mert csak holnap lesz lehetőségem újat venni. Az elszokás miatt sokszor megvágtam magam, szinte minden alkalommal. Egy pici heg megint maradt. Miért nem gyógyúl be az ilyesmi az arcon? Van erre krém, vagy valami, amivel lehet segíteni az ilyesmin?2015. jún. 29. 16:45
1/5 anonim válasza:
Körömvirág krém-mindent gyógyít,de jó minőségű,bio-t vegyél!
2/5 anonim válasza:
Idővel ezek borotválkozási sebek eltünnek
3/5 anonim válasza:
Szia !
2 válaszoló voltam ,de itt írom a lényeget.
A legjobb vérzés csillapitó a cigaretta papír .
Azt nem tudom lehet e még kapni,még hogy 17 vagy ,még be sem mehetsz a boltba .
Na mind 1 ,jó egy kis papír szalvéta ,wc papir,csak maradjon meg a vérző helyen .
Rányomod ,és hagyd hogy a vér alvadjon meg alatta .
5-10 perc ez megszokott történni .Ekkor megvizezed a a papirt,leáztatod .Szinte nyoma sem látható a vágásnak .
Ha netán vérezne még ,újból ezt csináld .
A vérzés csillapitók egy faszt sem érnek.
Ez az ősi módszer a jó .
4/5 anonim válasza:
Körömvirág krém ,én is azt kenek a sebeimre.
5/5 anonim válasza:
3. Válaszolóra ne adj... elég buta választ adott. Nem is ezt kérdezted. Körömvirág a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!