Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok jó hajápolási termékeke...

Tudtok jó hajápolási termékeket száraz, szénakazal-hajra?

Figyelt kérdés

Légyszi azt is írjátok meg hogy mi a hatása pl. fényesebbé teszi a hajat

Előre is köszi a válaszokat!

2018. aug. 21. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az olajos (olíva, kókusz, mandula) parkolásokat mindenképpen ajánlom, ha száraz a hajad. Nekem most is épp olíva van a fejemen, nemsokára megmosom. Kb. második, harmadik mosásonként szoktam feltenni két órára. Fontos az is, hogy ha lehet ne vasald a hajad, és igyál sok folyadékot, az alulhidratáltság a hajon is megmutatkozik, persze sok más is.
2018. aug. 21. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Drágább termék, de ezt nagyon ajánlom.

[link]

Ami a hatása: jobb minden pakolásnál, hajolajnál, a haj puha lesz, fényes, ruganyosak a hajszálak. Hajmosás után, plusz két hajmosás közt is lehet használni, a mennyiséget ki kell kísérletezni.

2018. aug. 22. 01:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. aug. 22. 10:43
 4/4 anonim válasza:

Tojásos mézes hajpakolást is ajánlom az olajos mellé, ezt én is csak ritkán szoktam használni, ha folyadékhiányos (“szénakazal”) a hajam.

Pótolja a folyadékot, fényesebbé, könnyebben fésülhetövé teszi a hajat.

Ezenkívül szerintem az is fontos, hogy milyen sampont és balzsamot használsz. Ezalatt azt értem, hogy a magas ph erteku (korpasodas elleni), es a sok vegyi anyaggal rendelkezo samponok is kiszarithatjak a hajat. Ajanlom a vegan termekeket, es ha nem szeretnel sok penzt erre kolteni, akkor a dm markas alverde is full vegan, es jo ara van.

Ezenkivul a bolti novenyi alapu par perces hajpakolasok is nagyon jok

Remelem tudtam segiteni

2019. dec. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!