Ha levágatom a hajam nagy részét, utána szebb, egészségesebb lesz, ami nő? Vagy utána is szénakazal lesz?
Lépcsőzetes hajam van, a legrövidebb rész kb. a tarkómig ér, a leghosszabb kb. a lapockám aljáig. Már nem tetszik ez a haj, szeretnék szép hosszú, nagyjából egyforma hosszúságú hajat. Éveken át vasaltam a hajam, volt idő, hogy szinte napi rendszerességgel. Nem csoda hát, hogy elég sz*r állapotban van a hajam.
Több mint fél éve azonban leálltam a hajvasalással ill. nagyon ritkán vasalom, szedtem hajvitamint (dm-s) és rendszeresen ápolom a hajam.
Most semmiképp nem akarom levágatni a hajam, mert 1 hónap múlva szalagavatóm lesz. Viszont arra gondoltam, hogyha utána levágatnám a hajam, akkor ballagásig még viszonylag sokat nőne.
Most már nem is baj, hogy nem vasalom a hajam. Megtanultam beszárítani, egész jól szokott sikerülni. Viszont a hajam alsó részének a vége nagyon szénakazal. Nem töredezett, de annyira szanaszét áll, hogy hihetetlen. Nagyon csúnya.
Ez azért van, mert nagyon száraz a hajam? Vagy más oka lehet?
Ha levágatnám a hajam kb. vállig érősre és rendszeresen ápolnám, szednék hajvitamint és nem vasalnám a hajam, akkor ami nőne haj az ugye nem lenne ilyen szénakazal?
Megéri levágatni a hajam? Jobb lesz utána?
3-4 havonta vágatok a hajamból, attól függően, hogy van pénzem. :D Augusztus végén voltam utoljára, tehát 1-1,5 hónap múlva időszerű lesz. A szalagavatót már megvárom, szeretném, hogy akkor még hosszú hajam legyen, de akkor utána a szokásos egészségügyi vágás helyett nagy hajvágás lesz, úgy érzem.
Mondjuk az annyiból is jó, hogy akkor utána már csak 2 nagyobb lépcső marad a hajamba, amit levágatok vállig érősre és ami most tarkómig ér. Azt utána, ha megnő könnyebb lesz összeigazítani, hogy nagyjából egyforma hosszúságú legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!