A mai tini lányok miért nem vágatnak rövid hajat?
Én szeretnék rövid hajat vágatni,de minden oldalról "érzelmileg zsarolnak",hogy egy rövid hajú lány nem is igazi nő ...
Anyukám,barátaim és a csapból is az folyik,hogy egy nő csak akkor nő,ha hosszú a haja.
Azt mondják,hogy nekem nem is állna jól(ami azért elég rossz érv,mert a hosszú sem áll jól,szóval ha a rövid sem lenne jó,akkor maximum nem javulna a helyzet)
18/L
A tinik még hajlamosabbak a divat szerint kinézni, a többségük nem szeretne kilógni.
#1 esetleg egy long bob megoldás lehet, olyan vállig érő verzióban. Szerintem nagyon nőies, nekem például sokkal jobban kiemelte a vonásaimat, mint a hátközépig érő haj. Ha nem áll jól, hamar megnő, ha viszont szép és megszereted, mehet a rövidebb is. :)
A sok lököttke :-)
Azt hiszi hogy az a fontos, hogy ne lógjon ki a sorból :-)
Aztán csodálkoznak, hogy csak azok a pasik közelednek, akiknek tök mindegy ki a csaj, csak benne legyen a tömegátlagban :-)
Aztán itt a műhaj-felvarrás-bevarrás stb őrület. Mert elő lehet adni, hogy reggel 10-re megyek a műkörmöshöz, 12-re a műhajat besüttetni, 2-re meg edzeni HAHAHA :-)
utána meg a Yarisomat lemostani :-) este meg fiszinezik a tetkómat :-) HAHAHA
Ugyan már, Kedves lányok, vágytok egy különlegesen kedves normális pasira, de úgy akartok kinézni, mint a tömeg. Nos az igazán kedves pasi le se szarja a tömeget, hanem a különleges szépség vonzza. Ma pedig a különleges Szépségeknek :
1. Nincs atomtetkója
2. Nincs műhaja
3. Nincs a könyökére akasztott redikülje
4. Nincs 600 ferdéntartott-iPhone-pucsítós szelfije
Mondjam még ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!