Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A mai tini lányok miért nem...

A mai tini lányok miért nem vágatnak rövid hajat?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebb rövid hajú tizenévest látni. Nekem személy szerint mindkettő tetszik. Viszont ma már minden lány szinte egyforma stílusú hosszú hajat visel. Pedig nem lehet mondani ,hogy az összes csúnya.

2018. aug. 15. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Én szeretnék rövid hajat vágatni,de minden oldalról "érzelmileg zsarolnak",hogy egy rövid hajú lány nem is igazi nő ...

Anyukám,barátaim és a csapból is az folyik,hogy egy nő csak akkor nő,ha hosszú a haja.

Azt mondják,hogy nekem nem is állna jól(ami azért elég rossz érv,mert a hosszú sem áll jól,szóval ha a rövid sem lenne jó,akkor maximum nem javulna a helyzet)

18/L

2018. aug. 15. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

A tinik még hajlamosabbak a divat szerint kinézni, a többségük nem szeretne kilógni.

#1 esetleg egy long bob megoldás lehet, olyan vállig érő verzióban. Szerintem nagyon nőies, nekem például sokkal jobban kiemelte a vonásaimat, mint a hátközépig érő haj. Ha nem áll jól, hamar megnő, ha viszont szép és megszereted, mehet a rövidebb is. :)

2018. aug. 15. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

A sok lököttke :-)

Azt hiszi hogy az a fontos, hogy ne lógjon ki a sorból :-)

Aztán csodálkoznak, hogy csak azok a pasik közelednek, akiknek tök mindegy ki a csaj, csak benne legyen a tömegátlagban :-)

Aztán itt a műhaj-felvarrás-bevarrás stb őrület. Mert elő lehet adni, hogy reggel 10-re megyek a műkörmöshöz, 12-re a műhajat besüttetni, 2-re meg edzeni HAHAHA :-)

utána meg a Yarisomat lemostani :-) este meg fiszinezik a tetkómat :-) HAHAHA

Ugyan már, Kedves lányok, vágytok egy különlegesen kedves normális pasira, de úgy akartok kinézni, mint a tömeg. Nos az igazán kedves pasi le se szarja a tömeget, hanem a különleges szépség vonzza. Ma pedig a különleges Szépségeknek :

1. Nincs atomtetkója

2. Nincs műhaja

3. Nincs a könyökére akasztott redikülje

4. Nincs 600 ferdéntartott-iPhone-pucsítós szelfije

Mondjam még ?

2018. aug. 16. 06:02
 4/4 Cute_Psychopath válasza:
100%
Nekem is elég hosszú a hajam, de nem azért mert másnak olyan van, szimplán így tetszik. Nem kell egyből általánosítani.
2018. aug. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!