Ocsmány hajam van, Göndör és kemény, és nem hosszú, vala, i tipp? 17/F (lent)
Elképesztően kemény szúrós és göndör hajam van,és nem foglakoztam vele kb 5.-ig, utána lett egy szép lány osztálytársam akibe beleszeredtem,és azóta próbálom magam helyrepofozni,sokat változtam miatta,máig,de kiderült hogy mind hiába, de nem is arrol van most szó,nagyon rosszul néztem ki akkor, az arcom még rendbe is volt XD,de az öltözködés,na és a hajam,nem akarok képet küldeni a hajamról,nem akarom a személyi jogomat megsérteni, de úgy képzeljétek el,hogy tegyük fel,megnő,ilyen magasságba a halyam pár hónap után: [link]
Ilyen magasságba,de ne úgy képzeljétek el a hajamat mint a palit akit küldtem,nekem teljesen sűrű mint a dzsungel,
És utána levágatom,és jól bevizezem,és felállítom fésűvel a homlokomnál,a többi meg le van sz*rva XD,nem amúgy,hátul meg lefésülöm,Így már jobban nézek ki,de nekem nagyon nem elég, Kérdés,: Mi az a hajstílus/frizura,ami ilyen ocsmány hajra fel tehető VAGYIS meg csinálható,nézzétek el ezeket a hülye megjegyzéseket,de fáradt vagyok,és szeretném hogy jó sok válasz érkezzen,tuti azt gondoljátok most hogy: "Húúú de pancser gyerek,még káromkodik,nagyon sokat irt,el se olvasom,oldja meg magának" Remélem nincs ilyen :D, és nyugodtan tegyetek fel kérdéseket is , Segítsetek,van valami tipp? vagy menjek be egy fodrászhoz/borbéjhoz,és nézessem meg?
Nem akarok többé kopas lenni:),egyszer már kipróbálta,soha többé, de köszi a választ! :D,
Más valaki?
Szerintem menő a göndör haj,kicsit növeszd meg és hagyd göndörödni, ennél a hajnál szerintem nem is jó ha túl rövid. :D
17/L
Nem ártana egyszer egy ügyes fodrásznál kipróbálni a keratinos hajegyenesítést. Szerintem Neked jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!