Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Konkrét példa haj egyenesítő...

RamoneGirl kérdése:

Konkrét példa haj egyenesítő sprére?

Figyelt kérdés
Göndör, hosszú hajam van, viszont 14 vagyok és korainak érzem vasalni és amúgy is csak tönkreteszem vele a hajam. Viszont ha tudnátok konkrét példát ajánlani haj egyenesítő sprére, ami könnyen beszerezhető egy srogériából, nagy segítség lenne számomra (:

2014. febr. 18. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Drogériások közt ez a legjobb:

[link]

2014. febr. 18. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak a spray nem fogja kiegyenesíteni a hajad, ez 100%

Ennyi idősen simán vasalhatod a hajad és ha használsz egy rendes hővédő sprayt a vasaláshoz akkor nem fog tönkre menni, ezt a fodrászom is megmondta. Amúgy meg naponta vasalom a hajamat és teljesen egészséges a hajam, és majdnem derékig ér, nem töredezik mert használom a sprayt.

14/L

2014. febr. 20. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A spray meg egy hajegyenesítő fésű hajszárításkor simán kiegyenesíti, hacsaknem teljesen göndör a hajad, mint az afrikaiaknak. A mindennapos vasalás pedig hosszútávon úgy b*ssza tönkre a hajad, hogy vághatod le az egészet pár hónap múlva tüsire. Legfeljebb egészségesnek tűnik, mert ki van vasalva, amitől sima lesz és fényes. A hővédő meg nem csodaszer és nem mindennapos vasaláshoz való.
2014. febr. 20. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem akarom vasalni, szerintem is tönkretenné.

Nem nem olyan mint az afrikaiaknak:D ha kicsit hullámos marad a spré után nem lesz gond, nem szeretném annyira egyenesre, az már nem néz ki természetesnek, ha csak nem eredetileg olyan valaki haja (szerintem).

2014. febr. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!