Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyek újra barna?

Hogyan legyek újra barna?

Figyelt kérdés

Alapból sötétbarna hajam van,de már jó pár éve be van festve vörösre és az alsó része pedig feketére!Szeretnék újra barna lenni és nem tudom,h hogyan kezdjek hozzá,mert szerintem a festék nem igazán fogná be olyanra,amilyenre é

n szeretném(tapasztalat),a lenövesztés pedig sokáig tart és csúnya!Tudna valaki valamit ajánlani,hogy itthoni módszerrel hogyan kezdjek hozzá,minél kíméletesebben vagy valami biztos márkát?!Kérlek segítsetek,ELŐRE IS KÖSZI!

2008. nov. 2. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ezt otthon nem lehet szépen megoldani!Irány egy fodrász:)( és akkor a hajad se megy tönkre)
2008. nov. 2. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fodrászomnak van egy visszapigmentáló akármilyen, nem tudom a pontos nevét. Nem olcsó, viszont ammónia meg mindenféle szemétmentes. Egyátalán nem árt a hajnak, szemben azzal a r...dt leszívatással, amire a derékig érő hajam ráment:S
2008. nov. 2. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Le lehet szívatni szőkére, aztán barnára festeni, de én ezt nem ajánlanám, mert nagyon tönkreteszi a hajat... Valamint le lehet maratni a festéket a hajadról, de az ehhez használt vegyszAr :P meg a fejbőrödben tesz kárt.

Ha alapból sötétbarna a hajad, miért nem próbálod meg először az egészet feketére festeni, majd ahogy lenő, szépen fokozatosan barnára festeni? Így talán nem lesz feltűnő, és a hajad sem szedi szét nagyon semmi.

2008. nov. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!