Lánynak katolikus iskolában buzz cut frizura?
Figyelt kérdés
Le szeretném vágatni a hajam olyan rövidre, csak nem tudom, mit szólnának, hogyan viszonyulnának a hajamhoz. Szerintetek megtegyem?2018. júl. 30. 21:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy lánynak soha ne legyen ilyen haja
2/7 anonim válasza:
Egy lánynak szerintem nem áll jól.
3/7 anonim válasza:
Biztos fognak szivatni vele, de ha neked tetszik, mondjuk en kikernem par ismerosom velemenyet, mert nagyon keves embernek all jol
5/7 anonim válasza:
Szerintem lányoknak is tud nagyon jól állni! Rengeteg celeb vált meg mostanában hosszú hajától és váltott buzzcutra és ugyanolyan gyönyörűek! Nem hinném hogy szólhatnának érte, lehet elsőre meglepő lesz nekik, de minden csoda 3 napig tart.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még fontolgatom a dolgot.
2018. júl. 31. 08:31
7/7 anonim válasza:
5.-el egyetértek. Vágasd le nyugodtan, ha te úgy érzed. A suliban legrosszabb esetben hordhatsz parókát, ha nagyon rossz szemmel néznék a rövid hajat. Vagy pedig nem csak simán levágatod, hanem eladományozod parókának, és mint jótékonysági akciót, biztos pozitívabban fogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!