Nagy orrhoz milyen frizura állá jól ami elvonja róla a figyelmet?
Figyelt kérdés
Eléggé nagy az orrom szemből nem lehet èszre venni de ha valaki oldalról profilból néz akkor elég méretes de már kezdek megbékélni vele viszont olyan frizurát keresek amellyel tudnám ezt ellensúlyozni. Általában lófarokban hordom a hajam így nem feltűnő de már nagyon unom hogy minig ìgy van. Milyen frizurát ajánlanátok? Hajszín, fazon stb.
A fejformám szív és ovális alakú (nem tudom pontosan eldönteni valahol a kettő között)
17/L
2018. júl. 18. 23:24
1/5 anonim válasza:
ha nagyon elakarod vonni a figyelmet akkor kopaszra nyirasd:D
2/5 anonim válasza:
Ne mutogasd az orrod oldalról.
Ami elvonja a figyelmet az orrodról, az nem biztos, hogy annyira előnyös.
3/5 anonim válasza:
Inkább az önelfogadásra gyúrjál.Nem lesz olyan frizura ami eltakarja a szerinted nagy orrodat. Amúgy meg nem tök mindegy ki mit gondol??? Érezd jól magad és le van tojva a világ, de nem?
4/5 A kérdező kommentje:
#3 már írtam h kezdem elfogadni. De miért baj az ha a legjobb formámat akarom hozni?
2018. júl. 19. 21:32
5/5 anonim válasza:
A hullámos/begöndörített haj szépen eltereli róla a figyelmet. És sminkkel is remekül lehet rajta látszólag keskenyíteni (kontúrozással). Egyébként szerintem a lófarok nem takarja, hanem inkább kiemeli az orrodat. Ha tényleg ennyire zavar (én is hasonló helyzetben vagyok) akkor ne fogd fel a tincseidet, hanem hagyd hogy az arcodra hulljon, akár csak az egyik oldalt is, de ne bújj el a hajad mögé. Ha magadat szépnek látod, mások is így fognak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!