Szoval nagyjabol nekem is ilyen a hajam, hatul osszefogva copfba es oldalt felnyirva. Egy par hete mar novesztetem, mert kezdett mar elegem lenni abbol, hogy minden fiunak avagy ferfinak full ugyanolyan a haja. Ha nem kotnem fel siman meg lehetne csinalni ecsethajnak de sosem hordom ugy. Az erdekelne, hogy nektek mi a velemenyetek rola. Azt vettem eszre magamon, hogy most foleg mivel sokat jarok a varosban, ram-ram neznek igy az emberek es igy nemtol, kortol mindentol fuggetlenul, elotte meg sosem volt ilyen. Nem tudom eldonteni, hogy most ennyire gaz lenne talan XD. Tulajdonkeppen nem foglalkoztat annyira, hogy masok mit gondolnak de kis mertekben azert fontos, hogy mi jon le a kornyezetemben velem kapcsolatban. Ket kepet beteszek, igy konyebb elkepzelni milyen hajrol van szo.
Undorito ez a haj SZERINTEM, nekem nagyon nem tetszik. 17/L
2018. júl. 27. 00:47
2/15 anonim válasza:
A mai trendnek viszonylag megfelelő hajviselet, de szerintem sok nőnek nem tetszik az ilyen frizura. Lassan már minden második férfinak ilyen a haja, ráadásul elég furcsán is néz ki szerény véleményem szerint. Szóval nekem nem igazán tetszik, kicsit olyan, mintha döntésképtelen lenne az ember azzal kapcsolatban, hogy most akkor rövid vagy hoszzú hajat akar.
2018. júl. 27. 01:00
3/15 anonim válasza:
Eleged van abból, hogy mindenkinek ugyanolyan haja van, de tömegfrizurát vágatsz. Értem. :D
Amúgy van olyan, akinek jól áll, de a többség úgy néz ki vele, mint egy kukászsák.
2018. júl. 27. 01:08
4/15 A kérdező kommentje:
Nem ertek egyet azzal hogy donteskeptelen lennek azzal kapcsolatban hogy hossuz vagy rovid hajat szeretnek, hiszen nem tudom azt mondani, hogy evekig rovid hajam volt es most hosszut szeretnek, ennek kell ido. Meg szeretnem en is noveszteni, viszont jelenleg 2 lehetosegem van, vagy az hogy nem csinalok vele semmit es akkor eleg hulyen nez ki, vagy felallitom de azt meg nem szeretnem. Amerre en lakok, Szolnok kornyeke, szinte ha hetente latok egy embert akinek ilyen haja van, ezert is van ilyen hajam. Lehet velem van a baj de nekem van a baj de nekem attol van hanyingerem hogy akivel csak szembe megyek 10bol 10 embernek full ugyanolyan a haja, a tipikus oldalt felvagott, fennt meg kicsit hoszabbra hagyva es igy beallitva. Azon csodalkozok, hogy szinte az 5 evestol 60 evesig minden ferfinak ilyen haja van. Mondjuk nekem az izlesem is mas mint a legtobb ferfinak, engem nem fog meg az a lany ami a ferfiak 99%-at igen. Persze itt most csak kulsosegekre gondolok.
2018. júl. 27. 01:11
5/15 A kérdező kommentje:
Most latom jott meg egy komment, hogy tomegfizura. Komolyan nem ertem XD. Eleg sok emberrel talalkozok napkozben. Hetente tobbszor eljarok moziba, strandra. Szinte minden hetvegen megyek bulizni. Viccen kivul en nem latom az embereken ezt a hajat.
2018. júl. 27. 01:16
6/15 anonim válasza:
azert nem latod mert ez ugy 2015-ben volt utoljara divat, azota csak az hord ilyet aki kitart emellett az izles ficamos formedveny mellett es leragadt 3 evvel ezelott.
2018. júl. 27. 01:35
7/15 anonim válasza:
Bocs, de fiukent is azt mondom, hogy undorito!
En akinek ilyet latom, egybol latszik hogy buz.i.s! :) Ezt nem bantasvol mondom, de tiniknel ez direkt bu.z.is!
2018. júl. 27. 01:46
8/15 anonim válasza:
Szerintem van olyan akinek illik a stilusahoz. De nekem ugy tetszik ha mindenhol hosszu es ugy fogja egybe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!