Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a velemenyetek errol a hajrol?

Mi a velemenyetek errol a hajrol?

Figyelt kérdés

Szoval nagyjabol nekem is ilyen a hajam, hatul osszefogva copfba es oldalt felnyirva. Egy par hete mar novesztetem, mert kezdett mar elegem lenni abbol, hogy minden fiunak avagy ferfinak full ugyanolyan a haja. Ha nem kotnem fel siman meg lehetne csinalni ecsethajnak de sosem hordom ugy. Az erdekelne, hogy nektek mi a velemenyetek rola. Azt vettem eszre magamon, hogy most foleg mivel sokat jarok a varosban, ram-ram neznek igy az emberek es igy nemtol, kortol mindentol fuggetlenul, elotte meg sosem volt ilyen. Nem tudom eldonteni, hogy most ennyire gaz lenne talan XD. Tulajdonkeppen nem foglalkoztat annyira, hogy masok mit gondolnak de kis mertekben azert fontos, hogy mi jon le a kornyezetemben velem kapcsolatban. Ket kepet beteszek, igy konyebb elkepzelni milyen hajrol van szo.

[link]

[link]

2018. júl. 27. 00:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A legelső ami beugrik róla ez a kép:

[link]

2018. júl. 27. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem hosszú a hajam, de nem csak felül hanem mindenhol.

Nem akarod te is mindenhol megnöveszteni? Ezerszer jobban nézne ki.

Ha neked tetszik, akkor hordd így. Nem szólok bele a stílusodba, de mivel a véleményemet kérdezted, mondom, hogy az emberek 90%-ának nem tetszik ez a hajviselet.

Viszont, ha mindenhol máshol is megnöveszted, akkor az teljesen más, és máshogy fognak rád nézni az emberek.

De ha mindenképp így akarod hagyni, akkor csináld olyanra mint amilyen az első képen van, hogy alacsonyan van összekötve. Ha nem a legalacsonyabb helyen kötöd össze, akkor borzasztóan fog kinézni, főleg ha a fejtetőd közepén fogod össze

2018. júl. 27. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább 3 éve volt divat, de ettől függetlenül szerintem király ez a haj.
2018. júl. 28. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem hordd, ahogyan neked jólesik, de mivel erre voltál kíváncsi, nekem személy szerint nagyon nem tetszik.
2018. júl. 28. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ez hogy néz ki? Eleg szar

2018. júl. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!