Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek miért nem engedi...

Szerintetek miért nem engedi apám hogy befestessem a hajamat?

Figyelt kérdés

megkérdeztem és azt mondta hogy nem.És én kérdeztem hogy miért nem erre ő:Mert nem.Túl fiatal vagy hozzá.

Pedig semmi extrém színt nem akarok csak sötétebb barnát.

Meg amúgy is már 15 éves vagyok valakinek már 13 évesen be van festve a haja.

15/L

2010. jún. 18. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem szeretném leszólni apukádat, de kicsit régimódi.Én is 15 voltam mikor először befestettem, csak a tanárok károgtak.Most 26 vagyok azóta is festem. Láttam a gyerekorvosi rendelőben 5 éves gyereket melírozott hajjal.

Szerintem beszélj apukáddal, magyarázd el neki, hogy csak kipróbálod a nyáriszünetben szinezővel milyen és ha nem jó, nem tetszik, akkor nem csinálod többet, mire eljön szeptember megszokja és tuti nem fog többet beleszólni mit csinálsz a hajaddal. Egy próbát megér.

2010. jún. 18. 16:12
 12/12 anonim ***** válasza:
én meg 13 vagyok és nekem nagyon világos szőke,meg sötét barna van a hajamba.Nekem anyu engedte meg.Apu nem szólt semmit,annyit mondott,h jó lett.De nekem már 10 évesen is volt festve a hajam,mert tetűinvázió volt a suliban és nem akartam,hogy levágják a hajamat,ezért anya befestette(mert a festett hajba nem megy tetű).Mondjuk akkor még olyanra volt festve,mint amilyen az eredeti hajszínem.
2010. jún. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!