Szerintetek miért nem engedi apám hogy befestessem a hajamat?
megkérdeztem és azt mondta hogy nem.És én kérdeztem hogy miért nem erre ő:Mert nem.Túl fiatal vagy hozzá.
Pedig semmi extrém színt nem akarok csak sötétebb barnát.
Meg amúgy is már 15 éves vagyok valakinek már 13 évesen be van festve a haja.
15/L
Abszolút egyetértek a szüleiddel. Én 15 év alatt abnormálisnak tartom, hogy egy lány festi a haját. Vagy, hogy megengedik neki. Lényegtelen.
Nekem most a nyárra lett befestve a hajam vörösre. Oké, tizenöt éves leányzó vagyok Én is. De azt Én is belátom, hogy nem helyes. Iskolába meg főleg nem.
A festésre vannak természetes, házilag elkészíthető festékek. Sötétbarnához pl a henna. Olcsobb, és otthon is megcsinálhatod!!!
Remélem segítettem.
Ha nekem gyerekem lesz szerintem 16 éves kora előtt én sem örülnék a hajfestésének. Nem tiltanám meg neki, de tény, hogy ilyen fiatalon nem jó elkezdeni a hajfestést. De lehet, hogy csak azért gondolkodom ilyen "konzervatívan", mert az édesanyám csak akkor engedte meg, amikor már egyetemre jártam és a saját pénzemből mentem el fodrászhoz.
Erről eszembe jutott az öcsém ballagása. Most végzett a 8. osztályban és a ballagásán a lány társai felnőtt bombanőnek néztek ki. tűsarkú, festett szem, haj. Igazából mondhatjuk, hogy irigykedtem, amiért ők alig 15 évesen is már bombanők, mikor én az ő korukban kis szerencsétlen nyomi voltam, de aztán ez is eszembe jutott: miért kell ennyire erőltetni, hogy a gyerekek hamar felnőjenek. Mit fognak magukkal kezdeni, amikor 20 évesek lesznek?
Bocsi, hogy ennyit fölösleges dolgot írtam, de azért gondold át. 1-2 év múlva lehet, hogy meg fogják engedni. Addig meg vajon megéri összebalhézni emiatt a szülőkkel? Pláne amikor az ő pénzükből festetnéd be.
Szerintem még próbálkozz náluk meg magyarázd el nekik, hogy mennyire szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!