Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek miért nem engedi...

Szerintetek miért nem engedi apám hogy befestessem a hajamat?

Figyelt kérdés

megkérdeztem és azt mondta hogy nem.És én kérdeztem hogy miért nem erre ő:Mert nem.Túl fiatal vagy hozzá.

Pedig semmi extrém színt nem akarok csak sötétebb barnát.

Meg amúgy is már 15 éves vagyok valakinek már 13 évesen be van festve a haja.

15/L

2010. jún. 18. 11:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
azt ajánlom, hogy ha elmésa hajaz bulizni fújd be hajfestékkel és mikor hazaérsz egyszerűen lemosod:) (ez csak tipp mert, nkm már 12 évesen be volt festve m) 16/L
2010. jún. 18. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
ez a baj látod.. ha én is megkérdeztem volna 15 évesen , nekem sem engedték volna.. helyett megvettem a festéket, és befestettem..:) jó persze először csak szinezőt. amikor meg meglátták, csak annyit mondtak hogy nem vagyok normális, hogy tönkre raktam a hajam..:D aztán már rendszeresen festem, és persze nem szólnak már nagyon régóta semmit :) 18/L
2010. jún. 18. 11:55
 3/12 A kérdező kommentje:
de az nem jó mert én suliba meg mindenhova sötét barna hajjal akarok menni.Arra is gondoltam hogy elmegyek fodrászhoz és befestetem és nem kérdezem meg.Aztán már nem tud mit csinálni velem.
2010. jún. 18. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Vannak ilyen konzerv szülők. A hugom 11 és már festett a haja. A mai festékek már nem olyan károsak és ha sötétíteni akarsz akkor a színező is elég.
2010. jún. 18. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Használj színezőt, kompromisszumnak jó, ha belemennek.
2010. jún. 18. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek a szüleiddel. Én 15 év alatt abnormálisnak tartom, hogy egy lány festi a haját. Vagy, hogy megengedik neki. Lényegtelen.

Nekem most a nyárra lett befestve a hajam vörösre. Oké, tizenöt éves leányzó vagyok Én is. De azt Én is belátom, hogy nem helyes. Iskolába meg főleg nem.

2010. jún. 18. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:

A festésre vannak természetes, házilag elkészíthető festékek. Sötétbarnához pl a henna. Olcsobb, és otthon is megcsinálhatod!!!

Remélem segítettem.

2010. jún. 18. 13:41
 8/12 A kérdező kommentje:
lécci írj valami receptet a festékhez
2010. jún. 18. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Hennát nem fogsz otthon készíteni, ahhoz is kell ilyen olyan cucc amit meg kell venni..
2010. jún. 18. 14:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha nekem gyerekem lesz szerintem 16 éves kora előtt én sem örülnék a hajfestésének. Nem tiltanám meg neki, de tény, hogy ilyen fiatalon nem jó elkezdeni a hajfestést. De lehet, hogy csak azért gondolkodom ilyen "konzervatívan", mert az édesanyám csak akkor engedte meg, amikor már egyetemre jártam és a saját pénzemből mentem el fodrászhoz.

Erről eszembe jutott az öcsém ballagása. Most végzett a 8. osztályban és a ballagásán a lány társai felnőtt bombanőnek néztek ki. tűsarkú, festett szem, haj. Igazából mondhatjuk, hogy irigykedtem, amiért ők alig 15 évesen is már bombanők, mikor én az ő korukban kis szerencsétlen nyomi voltam, de aztán ez is eszembe jutott: miért kell ennyire erőltetni, hogy a gyerekek hamar felnőjenek. Mit fognak magukkal kezdeni, amikor 20 évesek lesznek?

Bocsi, hogy ennyit fölösleges dolgot írtam, de azért gondold át. 1-2 év múlva lehet, hogy meg fogják engedni. Addig meg vajon megéri összebalhézni emiatt a szülőkkel? Pláne amikor az ő pénzükből festetnéd be.

Szerintem még próbálkozz náluk meg magyarázd el nekik, hogy mennyire szeretnéd.

2010. jún. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!