Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Parasztbarnaságon segíthet a...

Parasztbarnaságon segíthet a szolárium?

Figyelt kérdés

Amúgy is terveztem, mert utálok napon lenni, a bőröm se nagyon szereti. de a szoláriummal sosem volt gondom (nem mintha olyan sűrűn járnék sőőt).

Csak hát úgy hozták a mindennapok, hogy az utóbbi hetekben elég sokat kellett ide oda járkálnom és nagyon hülyén barnultam le. A karjaim és a mellkasom, a tarkóm is nagyon, arcom is kicsit, de mindenhol máshol hófehér vagyok. És nagyon zavar.

Szerintetek ezen valamennyire segíthet a szolárium? Hozzábarnítana?

2018. júl. 9. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
2018. júl. 9. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem termeszetes szine lesz, napbarnitott borrel sokkal jobban jarsz vele
2018. júl. 10. 03:54
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Édes istenem, nincs olyan hogy szoliszín fogjátok már fel....."nem természetes színe lesz" - ez ostobaság! A szoli NEM színez! A saját bőröd pigmentjeit hozza elő, csak úgy, mint a Nap!

Aki nagyon narancssárgás az nem attól van mert a szokárium olyanra színezte, hanem mert nem tudott mértéjet tartani és mondjuk egész évben jár 2 naponta.

Kérdező: nyugodtan menj szoliba, egyenletes lesz a színed. Én minden nyaralás előtt járok pár hónapig, és már nyár elején mondja mindenki hogy milyen szép a színem, voltam-e már nyaralni :)

2018. júl. 10. 06:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: aki a szolitol narancssárga, az azért van, mert valami olyan barnito krémet használ... Vagy béta karotint szed.
2018. júl. 11. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Jolvan, szolizzatok, ha ennyire nem feltitek a borod, megerdemlitek.

Szted miert van eloadas minden suliban, hogy karos a szoli?

2018. júl. 11. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!