Nektek tetszik, ha valaki sötét bőrűre szoliztatja magát?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 09:55
2/11 anonim válasza:
Én személy szerint undorodom tőle, de tudom jól, hogy a legtöbb fiúnak és lánynak tetszik. Szóval az én válaszom inkább csak arra lesz elég, hogy azt is tudd, van, akinek tényleg egyáltalán nem jön be. De sokan szeretik.
24/f
3/11 anonim válasza:
Nem, maga a szolis bőr se jön be
4/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy szolis bőr, utolsó. A bőrben pigmentek vannak, amik szolárium és Nap hatására "előjönnek", ettől lesz sötétebb a bőr. A szoli és a Nap is ugyanazokat a pigmenteket hozza elő, a szoli nem színez!
5/11 anonim válasza:
A napsütötte bőrszín tetszik, de van egy határ. Főleg ha valaki a kontrasztra ráhajtva még szőkíti is a haját, plusz fehér meg neonszínű cuccokat hord, az elég közönségesen néz ki. Olyan lakótelepi.
6/11 anonim válasza:
Sosem értettem minek akar valaki cigány lenni.
7/11 anonim válasza:
A cigány az származás kérdése, azzá nem tud válni senki.
(mennyi ostoba tudatlan tini van itt... )
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem mindenkinek áll jól, de vannak, akiken tényleg jól mutat. Mondjuk nekem a nagyon sötét barna az már nem tetszik, mert azt már túlzásnak tartom, de az ilyen szép kreolos barna az tetszik.
9/11 anonim válasza:
Szerintem szörnyen néz ki, de hallottam már, ahogy egy szinte csoki barnára szolizott lány bőrszínét megdicsérték... Nem is értettem, semmi természetes nem volt benne. Alapból nem lehetsz mindenhol ugyanolyan barna természetesen. Én inkább vagyok kissé fehérke, minthogy a bőrömet károsítsam és még ki is röhögtessem magam.
10/11 anonim válasza:
Milyen sotetborure? Tudsz hasonlo kepet linkelni? Ez inkabb ember fuggo, hogy jo-e vagy sem. Engem pl napbarnitott boromon nagyon dicsertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!