Nagyon hosszú hajú lányok nektek is beakad a hajatok mindenbe? Fiúk titeket zavar ez?
A férjemet nem zavarja, engem igen :(
De annyit vártam, hogy ilyen hosszú legyen, hogy sajnálom levágatni..nem rég született babám, eddig is sokszor fogtam össze, de most egyáltalán nem engedem ki..úgy hullik is, igazából ez zavar a legjobban. Nem tudok végigmenni a lakásban úgy, hogy ne látnék 1-2 szálat (még akkor is, ha kb. 10perce porszívóztam)
Hát most bocsi Csajok, lehet Én vagyok értetlen, de Én a kérdést sem értem konkrétan :D
Mibe akad bele? Mire gondolsz? Edzéshez, takarításhoz, főzéshez természetesen Én is összefogom, meg így nyáron 35 fokban is összekötöm, felkötöm, de amúgy imádom, hogy ilyen hosszú - fenékig érő.
Évek óta ekkora,sokáig növesztettem, de úgy érzem fodrász után magam, mintha pucér lennék :D
Sosem értettem azokat a nőket, akiknek hosszú haja van, de nem tudnak mit kezdeni vele, mindig csak lófarokban hordják és rálapul a fejükre. Nem bántásból írom, de nem a hosszú hajtól lesz valaki jó nő, talán sokkal hasznosabb lenne egy rövidebb frizura számukra, amit tudnak is viselni. De ez csak az Én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!