Veet szőrtelenítő krém tapasztalatok?
Sziasztok!
19 éves vagyok, de életemben eddig mindig borotvát használtam, így most beújítottam egy Veet szőrtelenítő krémet. A neten eddig vegyes tapasztalatokat olvastam róla, de az az igazság, hogy elég érzékeny a bőröm, aztán a borotva pedig sokszor irritálja.
Nektek bevált? Vagy mi mást ajánlotok? Milyen tartós? Köszi előre is a válaszokat!
Szia :)
Én régóta használom. Annyi a tapasztalatom, hogy max 6 percig lehetne rajta, de nekem ennél több idő kell. Persze azért nem kell, és nem is szabad rajta hagyni pl negyed óránál tovább. A lényeg, hogy nagyon kicsi szőrre nem lehet kenni, mert nem éri el a kívánt hatást. Ha rákened, ajánlott egy, de vastag sort rátenni, rajta hagyni az előírt percig, de jobb ha inkább azt nézed, hogy mikor "hullámosodott" a szőr. Jó, ez most hülyén hangzik, de így van, akkor hat a krém. Leszeded, és lemosod vízzel. Ennyi. Mivel vegyszer, ezért nrm szabad sokáig rajta hagyni, de nekem pl nem sérti a bőrömet. A borotva nekem is sérti :D
Szóval én tudom ajánlani, mert könnyű, max 15-20 percig tart minden az elejétől a végéig. Ha elolvasod a dobozát, az is írja, hogy hova lehet kenni: hónalj, bikinivonal, láb, kar. Máshova nem eérdemes, nem oda való :)
Persze mint a gyantánál , itt is kell egyfajta hosszúságnak lennie, mert ha nagyon kicsi, ahogy írtam, nem szedi le. Tapasztalatot írtam le , remélem tudtam segíteni :) ha kell még valami szólj
1-es vagyok
Az lemaradt, hogy azért 2-3 napig nem nő a szőr, kb addig tartós a simaság, utána elkezd visszanőni
Nem túl egészséges mert ezek az anyagok beszívódik a bőrödön keresztül.
Hátránya még hogy meg kell növeszteni a szőrt hogy hasson, addig pedig rejtegetheted a lábad hosszú nadrágban.
Másik tapasztalatom hogy vastagabb, erősebb szőrön sokkal tovább kell rajta hagyni hogy valami történjen és maga az anyag irritálja a bőrt is, nekem erősen viszketett meg csípett és még azután se szedte le.
Úgyhogy összességében annak ajánlom akinek szőke pihe szőre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!