Milyen tapasztalatotok van a szőrtelenítő krémekkel?
(Sensual márkájút vettem)
Jó és rossz élmény is ugyanúgy érdekel.
~valóban használ és tartós?
~okozott irritációt vagy kiütést?
~hosszútávon sem volt vele probléma?
~Kentetek fel előtte vagy utána valamit a bőrre?
~Anyajegyeknél mi a helyzet?
Köszönök előre minden értelmes választ ☺♥
Annyira tartós mint a borotva. Én a borotvát preferálom, azzal precízebb.
Általában annak vált be a krém, akinek nem erős a szőrzete. Anyajegyekre ne kend. Hosszútávon sem volt vele gond, de első használatkor mindig teszteld az adott területet, hogy bírja-e a bőröd. És igen, utána bekenem, lehet kapni kimondottam erre a célra való krémeket.
Eveline Bio szőrtelenítő krémem van, a Sensualról sajnos nem tudok beszélni. A lábamon használom és a hónaljamon. 10-15 percre kenem fel, utána letörlöm egy benedvesített forróbb ronggyal/szivaccsal, csoda a végeredmény.
~valóban használ és tartós?
Igen, számomra a lábon a leghatékonyabb, és úgy érzem lassabban is nő a szőr tőle.
~okozott irritációt vagy kiütést? Nekem nem okozott, de előfordulhat, hogy érzékenyebb bőrűeknél létrejön valamiféle irritáció. Persze ez a szőrtelenítő márkájától is függ, de én a sajátomnál nem tapasztaltam semmi ilyet.
~hosszútávon sem volt vele probléma? Nincs, már kb 3 hónapja használom :)
~Kentetek fel előtte vagy utána valamit a bőrre? Én nem szoktam, szerintem nem szükséges.
~Anyajegyeknél mi a helyzet? Erről nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!