Van tapasztalatotok tartós szőrtelenítő gépek terén?
Először kezelésre szerettem volna járni, aztán rájöttem, hogy sokkal jobban megéri beruházni egy ilyen kis otthoni gépre. Azt olvastam, hogy a lézeres hatásosabb, mint az olcsóbb IPL technológia, ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Illetve, ha használsz tartós szőrtelenítő gépet(lézer vagy IPL), akkor kérlek írj a tapasztalataidról, illetve írd meg azt is, hogy pontosan milyen géped van!
Előre is nagyon köszönöm a segítő válaszokat! :)
Az IPL is fáj!!!!!!
De nem annyira nagyon, inkább egy kis ideig "süt", kellemetlen érzés.
Nekem Philips lumea van, én szeretem, de sajnos mindig 2 hetente használom. Mikor megvettem, azt írták mindenhol, hogy kb 5-8x kell 2 hetente alkalmazni, utána pedig elég a 4-5 hetente egy fenntartó kezelés, hát sajna nekem nem elég, a 3. héten már néhol kezd kinőni egy-egy szőrszál, ÉN nem szeretem ezért nem várom meg hogy elteljen 4-5 hét, inkább 2 hetente használom, és így sokkal simább a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!