Veet szőrtelenítő krém tapasztalat?
Figyelt kérdés
Ma vettem mert a nagymamám azt mondta, hogy jó:D
Hasszörtelenítésre alkalmas? Nem is szőr inkább kis "pihe"
Nem erősödik tőle utána? Vagy egyéb ilyen tapasztalatokat írjatok ami vele kapcsolatos.
16/l
2018. máj. 23. 18:33
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én használtam Veet szőrtelenítő krémet, lábon és karon semmit sem ér. A hasamon még soha nem használtam, de mivel sokkal kisebb és puhább rajta a szőr így biztosan hatásos lesz. Erősödni nem fog tőle.
2/2 anonim válasza:
Én tegnap vettem először.A kezemen nagyon jól levitte, sokkal simább volt mint borotva után de ma már érzem hogy bök úgyhogy hagyom.:(
A lábamon nagyon sok szőrt hagyott és bökött a nadrág amikor felvettem, ott se használom többet. A hasamra semmiképp nem merném kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!