Hajmosás után kezelhetetlen a göndör hajam amit kivasaltam, mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Teljesen göndör hajam van, viszont nem szeretem ezért mindig vasalom hajmosás után, de mikor kivasalom utána olyan kezelhetetlen, nem lesz sima hanem nagy, kezelhetetlen és csúnya, még az alja is néha felkunkorodik, de 3-4 nap után miután kissé úgymond bezsírosodik már laposabb lesz kezelhetőbb és szebb,ilyenkor tetszik nekem, mit tegyek, hogy hajmosás után is szép legyen és ne olyan nagy és csúnya?2018. júl. 1. 20:12
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy syoss keratin hair perfection sampont használok, balea more blond hajbalzsamot (ki van szívva a szőke hajam alja, de már hajszívás előtt is ugyanez a probléma fent állt) balea hővédő sprayt, és balea glatt hajegyenesítő sprayt de ezek sem segítenek
2018. júl. 1. 20:29
2/5 anonim válasza:
Nekem egyenes hajam van de nagyon száraz. És szoktam használni hajpakolast száraz hajra. Ha minden hajmosaskor ezt használod akkor kevésbé fog toredezni a vasalastol a hajad. Vagy ne mindig vasald. Keress a neten a te hajadhoz illo frizurakat.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, esetleg a garnier új hair food hajpakolások egyik darabját gondoltam, hogy kipróbálom, hátha esetleg az segítene a problémámon?
2018. júl. 1. 22:22
4/5 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg nem elég jó a hajvasalód,és nem elég alaposan csinálod. Amikor en kivasalom 2 és fél óráig tart és sokszor még így sem tökéletes.
Amúgy kicsit sajnálom hogy ilyen tömeg akarsz lenni,elvégre most mindenkinek sz**rá vasalt haja van.
Nekem is kellett egy kis idő hogy elfogadjam hogy nekem göndör, de mostmár jól érzem magam vele. Ha érdekel írj rám privátban,hátha tudok segíteni hogy naturálisan is szép hajad legyen. Hány éves vagy amúgy?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 17 éves vagyok
2018. júl. 16. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!