Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosáskor nektek is nagyon...

Hajmosáskor nektek is nagyon sok haj jön ki?

Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor hagytam abba a fogamzásgátlót. Felmerult pajzsmirigy alulműködés, de kiderült utána, hogy mégsincs, és minden ok. PCOS gyanúja is felmerült, de nincs inzulin rezisztencia, illetve a hormonvizsgalat eredmenye is teljesen jó. Azóta veszem észre, hogy olyan sok hajam jön ki hajmosáskor! És nem tudom, hogy most ez normális, régen is úgy volt, szóval bekepzelem, vagy eddig nem tűnt fel, vagy tényleg több jön ki. Most leszamoltam belőle 100 hajszálat (mert hogy elvileg az a napi normális mennyiség ami kihullik) és kb a harmada fogyott el annak a csomonak ami hajmosáskor kijött. Plusz fesulkodtem is tegnap, hajpakolast is felvittem fesulom mozdulatokkal akkor is jött ki... Nem fesulkodok minden nap, csak néha, de olyan kétnaponta igen. Hosszú, dús hajam van. Talán egy kicsit el is vekonyodtak a hajszálak, de nem vagyok benne biztos... Szedek vitaminokat is, meg egeszsegesen élek nagyjából, imádom a zöldségeket gyümölcsöket, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom, igyekszem kialudni magam. A hajamat is ápolom kokuszolajos hajpakolassal, balzsammal, hajvegapolo olajjal. De nem tudom, hogy ez a mérték meg normális? :/ Kb mellig ér a hajam.
2018. jún. 7. 12:27
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ennyi jött ki legutolsó hajmosáskor. A jobb oldali kupac 100 hajszál, a baloldali a maradék.

2018. jún. 7. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez szerintetek normális?
2018. jún. 7. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van és ugyan ilyen problémák csak nálam van inzulin rezisztencia, szerintem nem normális és menjünk el orvoshoz:D
2018. jún. 10. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:
De neked milyen hosszú a hajad? Nekem azért elegge, majdnem mell alá ér teljesen, és sok van. És heti egyszer szoktam hajat mosni. Mondjuk fesulkodok gyakrabban szoktam, de azt sem minden nap.
2018. jún. 10. 21:05
 5/7 A kérdező kommentje:
És amúgy a fogamzásgátlot egy éve hagytam abba, és mostanra állt vissza normális időre a menzeszem, úgy tűnik.
2018. jún. 10. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem derékig ér amig rövidebb volt sokkal több hajam volt most ha bekötöm olyan mintha egy copfnyi jönne ki, én is dohányzom stb igazából azt szoktam nézni hogy amíg nőnek rövid szálak addig van utánpótlás de azért aggaszt, én is kb egy hetente mosom de nem is merem mosni már őszintén:D majd megyek bőrgyógyászhoz nemsokára ha gondolod rákérdezek hátha van valami ötlete vagy hogy mit kell vizsgálni
2018. jún. 12. 15:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó rendben, mindenképp kérdezz rá. Köszi szépen :) Én nem dohányzom, meg semmi ilyesmi, nagyon ritkán iszom, próbálok viszonylag egészségesen élni.
2018. jún. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!