Lányok, mennyi hajatok jön ki hajmosáskor?
Mellig érő, vastagszálú hajam van. 2-3 naponta mosom, van, amikor sok jön, máskor pedig alig.
Bocsi, képet nem tudok küldeni.
Mell alá érő, dús hajam van
2 naponta mosom
Mostanában elég sok hajam hullik ki
Vasárnap, kedden/szerdán, csütörtök/pénteken szoktam mosni a hajam. Nagyon függ attól nálam, hogy össze volt e fogva stb, mert akkor több ideig bírja "frissen" a hajam.
Nekem nem szokott sok kijönni, inkább fésülés közben, hiába balzsamozok.
Vállamnál egy kicsit tovább ér a hajam
Vállig érőtől 15 centivel hosszabbig, hetente mosok hajat (elmúlt a zsírossága pár évtized alatt, hogy csinálta, rejtély, mindenesetre szuper így), nos, nem nézegetem ésszámolom, de nem veszek észre sokat. Szerintem minimálisan jön ki mosáskor, utána fésüléskor már több.
Nem számolom, de láthatóan nem sok (néha megjátssza, hogy 1-2 napig lényegesen több hullik, de az ritka s így is dús marad). Ha erősen hullik, az azért feltűnő s egy idő után látod is, hogy ritkul a hajad. Ha nem, akkor biztos tudja, mit csinál, nem? Rengeteg hajszálunk van, természetes, hogy tucatszám jön belőle.
derékig érő hajam van. 2 naponta mosom általában, olyankor nem jön ki sok. ha tovább várok a mosással, akkor mindig több jön ki. vagy ha pl korpás a fejem, akkor is több hullik.
a hosszabb hajnál mindig úgy tűnik, hogy sok az ami kijön. volt hogy megszámoltam kíváncsiságból. 30-60 szál általában.
ha változik az időjárás, akkor is van hogy több hullik az embernek. szóval akkor félj csak, ha már több hónapja megállás nélkül sok hullik.
Derékig érő, vékonyszálú, normál mennyiségű hajam van.
Egy darabig most ősszel nekem is jobban hullott (40-50 szál), de most már úgy néz ki, visszaállt rendesbe (10-20 szál).
Heti 3szor mosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!