Nektek hajmosáskor kb. mennyi hajatok hullik ki?
Illetve az is érdekelne, hogy fésülködéskor és ha csak úgy belenyúltok akkor mennyi jön ki?
Én úgy érzem nekem eléggé hullik, a mandulám lesz a ludas, csak kíváncsi vagyok, hogy nagyon vészes-e a hajhullásom.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Mosás előtt mindig kifésülöm, akkor kijön 8-10 szál. Mosás közben 1-2, de utána fésüléskor kicsit több, kb. 15. Egy átlag fésülködéskor 5 és 15 között van legtöbbször. De az hozzátartozik, hogy reggel és este fésülködök, nappal kontyban van a hajam, éjjel be van fonva. Szóval nem tud hullani, csak fésülködéskor tudnak kijönni a szálak. Ha épp ki van bontva és belenyúlok, végighúzom a kezem rajta, akkor vagy semmi nem jön ki, vagy maximum 3 szál.
Érdemes lenne mondjuk egy héten át megszámolnod minden nap, hogy mennyi jön ki, átlagolni, és ha 100 körülinél több, akkor keress fel egy orvost.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 2.: nem tudom, hogy kóros-e a tied, nekem fésülködéskor 5-10, mosáskor csak pár szál, viszont egyből mosás után ha belenyúlok akkor vagy 15-20, napközben ha belenyúlok mindig kijön 1-2.
Napi 100-150 hajszál hullása még egészséges illetve normális! Nem kell megijedni!
-egy fodrász-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!