Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Habzik a samponotok hajmosáskor?

Habzik a samponotok hajmosáskor?

Figyelt kérdés
Baj, ha nem? Másodjára sem? Viszont valahol olvastam, hogy akkor is tisztìt a sampon, ha nem habzik. A hajam eleg fura tapintasu mosas utan. Kicsit ragad a hajam vege, osszeall.

2017. aug. 28. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem habos szokott lenni, Pantene-t használok.

Amit most használsz sampont, azt próbáld meg nagyon jól szétkenni, bemasszírozni, mert az nem normális, hogy fura tapintású és ragad.

Ha így se lesz jó, akkor használj más sampont.

2017. aug. 28. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Amit én használok, az habzik (wash & go). Kb egy szőlőcukornyit nyomok a tenyerembe, ezt dörzsölöm a fejbőrömre. Így csak a hajhagymákhoz közeli részt mosom samponnal (ha az egészet mosom, akkor nekem is fura tapintásu a hajam vége). A hajvégeket (5-10 cm) balzsamozom. Aztán az egészet egyszerre mosom le. Így van elég sok hab is, meg a hajam tapintása is pont jó lesz.

Milyen sampont használsz és mennyit? Meg milyen a hajad(hosszúságra, állagra)?

2017. aug. 28. 10:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Vékonyszálú, tepett fazonu, vallig ero hajam van. Juliusban nivea hairmilket hasznaltam, most l'oreal fibralogy air. Ez kif.vekonyszalu hajra van. Viszont 3.hasznalat utan ettol is ilyen "fura" lett a hajam. Elotte habzott, most nem. A niveat le kellett valtanom mert a flakon felenel-leghamarabb a negyedenel a hajam mindegyik sampont megszokja
2017. aug. 28. 10:46
 4/12 A kérdező kommentje:
A habzas akkor az tenyleg szukseges? Akkor tisztit csak jol?
2017. aug. 28. 10:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez sima kémia. Amikor zsírt oldasz fel akkor hab keletkezik, (de ehhez kell valamilyen oldószer -> sampon.) Ha nem látsz habot akkor nem oldódik a zsír.
2017. aug. 28. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem habzik,és az is a normális ha habzik.Ha nem habzik akkor olyan mintha hajat sem mosták volna,jól írta az előző a folyamatot.
2017. aug. 28. 11:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazából nekem habzik de csak 2 mp es "eltunik" a hajamon. Nektek mekkora hab kepzodik illetve mennyi az idealis? Nyilvan nem az a habcsok, ami a reklamokban lathato, de ugy meg akkor tuti tisztit.
2017. aug. 28. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:

1. mosásnál nem habzik, 2.-nál már tiszta hab a fejem.:D Nem teszek sokat és kizárólag a fejbőrt mosom!

Szerintem válts sampont.:/

2017. aug. 28. 12:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy a nem habzás miatt lett a hajam ilyen ragados, összeállós? Egyébként első, két alkalommal habzott, a 3.használatnál alig. és ekkor lett ilyen a hajam. Nem lehet, hogy inkább megszokta a hajam a sampont? Ez nálam gyakori. Viszont az szerintem nem normális, ha 3 alkalom után megint új sampont kell vennem, használnom
2017. aug. 28. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Rendesen lemostad a sampont?
2017. aug. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!