Soknak számít ennyi, hajmosáskor kihullott haj? Képek.
Figyelt kérdés
Én soknak érzem, viszont ha fodrásznál járok és rákérdezek, azt mondják, nem hullik a természetesnél jobban. Igaz, az is tény, hogy vizesen más a haj textúrája. Ki mit gondol? Ti hogy álltok a hajhullással?
(Kérem, aki undorodik az ilyen dolgoktól - mert van olyan ember- az ne itt borzongjon! :))
Mindkét képen ugyanaz a hajmennyiség van, csak az egyiken már összehúztam egy csomóba.
2016. aug. 4. 15:44
1/11 anonim válasza:
Milyen hosszú a hajad?
Ha fenákig érő, akkor nem gáz, de amúgy ez elég sok szerintem.
2/11 A kérdező kommentje:
Majdnem mellig érő. Tehát nem olyan hosszú.
2016. aug. 4. 15:59
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő de szerintem ez sok. Nekem hosszabb a hajam a tiedénél, ráadásul rengeteg hajam van és ennek kb a harmada jön ki mosáskor :/
4/11 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem ez sok,ez a haj mennyiség.Igaz hajmosásnál jön ki haj,de nekem sem jön ennyi..Járj utána azt tanácsolom!
5/11 A kérdező kommentje:
Hó végén megyek fodrászhoz, rákérdezek ismét. Illetve napokban tervezek venni koffeines sampont. Hátha használ.
2016. aug. 4. 17:17
6/11 anonim válasza:
Bőrgyógyászhoz menj inkább. A koffeines sampont nem ajánlom, nekem kiszárította a fejbőröm és annyira zsíros lett, hogy szinte naponta kellett mosni.
7/11 anonim válasza:
Ezzel orvoshoz kéne fordulnod de azonnal, nem a fodrászhoz. A sampontól nem lesz jobb.
8/11 anonim válasza:
Ez nem sok, és nem hajhullás. Hajhullásról akkor van szó, ha napközben is ilyen csomóban hullik a hajad minden nap ha hozzáérsz.
9/11 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem is sok. Mell alá érő hajam van, de sokkal kevesebb jön ki.
10/11 A kérdező kommentje:
Ennyire durva lenne a helyzet, hogy már orvoshoz kéne mennem? Egyáltalán milyen doki foglalkozik ezzel?
2016. aug. 5. 02:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!