Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szép Rimoczi...

Szerintetek szép Rimoczi Zsófi haja?

Figyelt kérdés
Nekem olyan szaraznak, sprődnek, mattnak, durvának hat a képek alapján. Nagyon szép hosszu, de nem értem, miért nem ápolja még valamivel, hogy ne legyen ilyen száraz és fenytelen. Természetes olajokkal pl (tudom nem használ sampont). Meg hogy miért nem vág le a végéből, amikor már annyira elvekonyodott, hogy gusztustalan szerintem. Ti mit gondoltok? (Semmi bajom nincs vele, nem ismerem, csak instan követem, szimpatikus, bírom, nincs vele bajom).
2018. jún. 1. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
azért nem szép, mert citrommal mossa és emiatt teljesen szétszárad :( amúgy nem lenne vele az égvilágon semmi baj szerintem.
2019. jan. 19. 23:14
 12/14 anonim válasza:
86%
Szomorú, hogy az emberek az igénytelenségre asszociálnak ha bárkit meglátnak szőrrel. Szerintem Zsófi gyönyörű és örülök, hogy felmeri válalni a természetes dolgokat, legyen az a haja vagy bármilyen más szörzet. Mert elárulom, hogy a nőkön is megtalálható, teszem hozzá nem véletéenül. Egyedül a média befolyásolta az emberek tudatát, annyira hogy ez már majdhogynem természetellenesnek és igénytelennek tűnik. Szerintem egyébként szép a haj (is), nincs vele semmi gond, az hogy vág e belőle vagy bármiféle kemikáliát használ rá az pedig egyedül az ő dolga. És emiatt gusztustalan dolog ócsárolni. Büszkének kéne lenni rá, amiért elég bátor, hogy megmutassa milyen egy igazi nő természetes formájában.
2019. jan. 20. 01:04
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Komolyan felfogni nem tudom, hogy okozhat egyes embereknek örömöt az, hogy egy ismeretlen embert ócsárolnak, “undorító”nak titulálnak. Elkeserítő itt sok megnyilvánulás... Szerintem az sokkal gázabb ha valaki anonim módon fröcsög másra mint az ha valaki nem használ sampont.
2019. jan. 20. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Meg amúgy is, mit bánom én ki hogyan él, titeket hogy háboríthat fel ennyire valakinek (akihez semmi közötök) az életvitele? Hihetetlen.
2019. jan. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!