Hogy lehet valakinek ennyire gyönyörű a haja?
Úgy irigylem ezeket a lányokat, annyira szép a hajuk. Olvastam, hogy valami rendellenesség, ha túl hosszúra nő a haj, mert alapjáraton max. 80-100 centire tudna megnőni.
De nekem nem nő maximum mell alá, de akkor is nagyon törik és nem is ilyen fényes.
Itt az anyukának nem szép a haja:
Szálkás, meg töredezett. Élőben én max ilyet láttam még extrém hosszú hajnál.
Hogy lehet valakinek olyan haja, mint az első képeken a lányoknak?
15/l
Köszönöm a válaszokat! Volt egy időszakom, mikor hajpakolást csináltam, ricinus olaj, hajolaj, minden volt. Most lehet újra elkezdem, hátha..:((
ANnyira szeretnék derékig érő hajat, de nem akarom, hogy ronda legyen.
Utolsó válaszoló: Miért lenne ez undorító?
Ez szimplán genetika. Semmi köze az étkezéshez meg vitaminokhoz.
Elég alapul venni a cigánylányokat. Pörköltet esznek zsíroskenyérrel sokuk még balzsamot sem használ és sima tusfürdővel mos hajat mégis mekkora szép erős hosszú hajuk van. Ugyanúgy genetika az is hogy valamelyik magyar lánynak szintén hosszú sűrű segg ig érő haja van, de van aki csak vállig tudja megnöveszteni. Sajnos nem tudsz érte tenni sem táplálkozással sem vitaminokkal, hogy ilyen drasztikusan megnöljön. Persze lehet egészségesebb és elérhetsz egy minimális növekedést vitaminokkal, hajszeszekkel pakolásokkal.
Miért irigyled őket?:)
Szerintem abszurd egy ilyen hosszú haj, imádom a hajakat, de ez már sok. Ami még jól nézz ki, az a derékig érő haj és az a max, bár ez emberfüggő, úgyhogy nem ítéllek el.
Nekem kiskoromban hosszú hajam volt, derékig érő, aztán nővérem levágta és nyakig érő lett, és évekig rövid hajam volt, mire úgy döntöttem növeszteni fogom...
Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem járok fodrászhoz. Jelenleg 60 cm. Fényes és évek óta nem töredezik. Ritkán amikor úgy gondolom vágok a végéből.
Bár hozzáteszem, hogy elmentem nyaralni 65 centis hajjal és anyum beíratott fodrászhoz és sajnos levágta:( Kb ilyen 50 cm hajra.
De nem baj mert új úterővel folytatom, a célom a derékig erő haj:)
És a hajam is sokkal dúsabb mióta nem járok fodrászhoz.
Szóval szerintem lehetséges, csak akarni kell.
Köszönöm a további válaszokat!:)
Nekem is kb.60 centis most a hajam, és derékig szeretném lenöveszteni.
Kiskoromban levágtuk a hosszú hajamat vállig érőre, szóval ezt lehet nem kellett volna...:D
De hátha sikerül így is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!