Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szép Rimoczi...

Szerintetek szép Rimoczi Zsófi haja?

Figyelt kérdés
Nekem olyan szaraznak, sprődnek, mattnak, durvának hat a képek alapján. Nagyon szép hosszu, de nem értem, miért nem ápolja még valamivel, hogy ne legyen ilyen száraz és fenytelen. Természetes olajokkal pl (tudom nem használ sampont). Meg hogy miért nem vág le a végéből, amikor már annyira elvekonyodott, hogy gusztustalan szerintem. Ti mit gondoltok? (Semmi bajom nincs vele, nem ismerem, csak instan követem, szimpatikus, bírom, nincs vele bajom).
2018. jún. 1. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem szép. És jól teszi, ha nem ken rá mindenféle mérget.
2018. jún. 1. 23:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze, nem ezt mondtam, én is a természetes kozmetikumok híve vagyok. Mondjuk én hasznalok sampont, meg balzsamot, de natúrkozmetikum. Meg olajakat a hajamra. Amik teljesen természetesek.
2018. jún. 1. 23:11
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

Nincs benne semmi különleges. Csak nő és lóg.

Hát... amúgy szerintem a csaj nem egészen normális.

Nem képes felfogni, hogy a vegán, a nyersvegán étrend meg pláne nem embereknek való!

Nem a tézisei ellen papolok, hiszen én már akkor ovo-lakto vegetáriánus voltam, amikor még tonnaszámra falra a húst, és a mai napi az is vagyok.

2018. jún. 2. 07:16
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sem tetszik,egyre gusztustalanabb biosag ide vagy oda! Azert szebb volt mikor tenyleg mosott hajat es nrm ez a Foldanyas igenytelen vega guru kinezettel nyomult
2018. jún. 2. 07:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát ja azért nem ártana szerintem néha kicsit vágni a végéből, hogy felfrissuljon, természetesség ide vagy oda, szerintem ez nem az ellen szól... Meg nyugodtan kenhetne rá természetes ápoló cuccokat, van egy tonna ilyen natúr kozmetikum,tuti sokkal jobban nézne ki a haja, nem lenne ilyen sprőd száraz széna.
2018. jún. 2. 10:06
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Undorító
2018. jún. 2. 14:17
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Nekem simcs vele bajom,de nem jon be mert igénytelen az egesz lany.. Őszintén megmondom az o dolga,viszont szerintem nem tul igényes,hogy tiszta szoros mindenhol. A haja Es olyan mint egy seprű szerintem
2018. jún. 2. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Ha instajat nezed most kulonosen gàny! Terdig er a haja...de erted latszik h tiszta zsir. En szerintem nem boldogok,hiaba allitjak be ugy. Meg erted ha szakitanak akkor kit talalnak ilyen neandervolgyit maguk melle?!
2018. jún. 2. 15:38
 9/14 Skaiiripa ***** válasza:
71%
Nekem sem tetszik, pont amiatt amit írtál, már túl hosszú és száraznak is tűnik.
2018. jún. 2. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem szép. Ilyen az emberi haj ha nem kensz rá műanyag rétegeket. A szőr pedig nagyon jó helyen van ott, ahova nő ;)
2019. jan. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!