Használt valaki edesmandula olajat hajra? Fenyesebbé teszi?
Figyelt kérdés
Valami természetes hajolajat keresnék, amit hajmosás után viszek fel a hajamra, és ami segítene fényesebbe tenni. Szoktam pakolást használni rá, kokuszolaj, olívaolaj keverékéből, de valahogy nem olyan fényes mint szeretném. Pedig szedek vitaminokat is. Esetleg Alverde hajolajakat próbálta valaki?2018. máj. 31. 12:25
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és nincs festve a hajam, sosem volt. Hőt keveset hasznalol rá, csak megszárítom a hajam heti egyszer, de ennyi. Hajvasalas, gondorites max évente egyszer kétszer. Szedek sörélesztőt, magnéziumot, vasat, multivitamint, D vitamint, omega 3 kapszulát. Sok sok vizet iszom. Sok gyümölcsöt eszem.
2018. máj. 31. 12:34
2/4 anonim válasza:
Miért akarod, hogy fényes legyen? Mosd ritkábban, ha elkezd zsírosodni, szép fényes lesz.
3/4 anonim válasza:
én pont az alverde hajvégápolóját használom, nekem bevált. viszont ha ennyi vitamin meg pakolás mellett se fényes a hajad akkor valószínű ilyen a hajtípusod
4/4 A kérdező kommentje:
Heti egyszer szoktam mosni mindig. A kokuszolajos pakolást nagyon szeretem, tök puha lesz tőle a hajam, de fényesnek nem olyan fényes mint szeretném.
2018. máj. 31. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!