Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelen láb fiúkon, mi a...

Szőrtelen láb fiúkon, mi a véleményed?

Figyelt kérdés
[link]
2018. máj. 24. 23:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%
#9 Szánalmas vagy te is, nézd meg Rihannát ahogy a szőrős lábaival tetszeleg az istragrammoon! És szégyelld el magad, ahogy az 1. válaszoló is. Nektek minden szép és jó mert nők vagytok, de egy férfi csak szőrösen férfi ugye? Szánalmas kis szerencsétlenek vagytok.
2018. máj. 25. 11:05
 12/25 anonim ***** válasza:
21%

Én szeretem, ha egy pasi szőrös.

Párom is az és imádom úgy simizni a lábát ^^

2018. máj. 25. 11:12
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
#11, engem az instagram sajnos teljesen hidegen hagy, mint ahogy Rihanna sem érdekel, a te érdeklődési köröd magáért beszél, menj olvasd a pletykarovatokat férfi létedre
2018. máj. 25. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
79% Én nem pletykalapokat olvasok hanem híreket, ahol vegyesen van minden a politikától, a mezőgazdaságon át a sportig minden. Tudod van aki internetezik és van aki tájékozódik is.
2018. máj. 25. 12:54
 15/25 anonim ***** válasza:
30%
A százalékokból és a válaszokból látszik, hogy a magyar ember továbbra sem képes megérteni, hogy nem saját maga körül forog a világ, hanem mindenki egyéniség, mindenkinek más a jó. Miért gondolja valaki azt, hogy az ő véleménye a "normális"? Mi alapján jut valaki ilyen következtetésre? Ha nekem a szőrtelen láb tetszik, akkor az. Nem a középkorban élünk. Ideje felnőni és haladni a modern világgal.
2018. máj. 25. 14:34
 16/25 A kérdező kommentje:

[OP]

79% és 51%, megtennétek, hogy átfáradtok valami más topikba személyeskedni és egymást gyepálni? Kíváncsi voltam, vajon meddig bírja a topik enélkül, és hát elég elszomorító, hogy gyakorlatilag 10 hozzászólásig se...

2018. máj. 25. 14:49
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Elvonatkoztatva attól, hogy melyik nemnek mit illik, és melyik évszázad van, földönkívüliként azt mondanám, hogy vagy a Cirmos cica bundája, vagy legyen sima. Ez a kettő közötti szánalmas szőrmaradványos állapot, ami az emberi fajt jellemzi, valahogy... minden, csak nem gusztusos.
2018. máj. 25. 16:45
 18/25 anonim ***** válasza:

15, olvasd vissza a válaszokat és rádöbbensz, hogy én vagyok az egyedüli, aki a szőrtelen lábakat preferálja, a többi ellenzi és gáznak tartja.

Szóval azok a magyar emberek, akiket te említesz, mint egyoldalúan gondolkozók, ne rám kend, mivel láthatod, hogy én lennék az egyedüli másik oldal, de mégis lepontoztak, azaz 0%-kban értenek egyet.

2018. máj. 25. 16:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel ilyen kérdést amúgy, mi a célod vele?
2018. máj. 25. 17:50
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Fujj 😅
2018. máj. 25. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!