Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy férfi hol legyen szőrtelen?

Egy férfi hol legyen szőrtelen?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam hogy a nők hol várják el hogy egy férfi szőrtelen legyen és mi az a hely ahonnan véletlen se szedje le a szőrt?

2017. dec. 10. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik nő sehol, valamelyiknek az tetszik, ha a hónalj, fanszőrzet le van borotválva, valakinek meg a még szőrtelenebb férfiak tetszenek... Szerintem ne hozzájuk igazodj, legfeljebb ha van barátnőd akkor hozzá.
2017. dec. 10. 16:29
 2/11 Bubuka508 válasza:
88%
Mi az, hogy legyen szőrtelen? Egy férfi nem csupaszcsiga, nehogy már valami hülye nő miatt én parancsra borotváljam magam! Ha tetszem neki, ahogy vagyok, jó, ha nem, isten áldja!
2017. dec. 10. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a bajuszt és a szakállat nem szeretem, a többi testrész részemről édesmindegy, ahogy ő kényelmesebbnek érzi.
2017. dec. 10. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ahogy neki kényelmes, de az intim dzsungelt és a csimbókos hónaljat nem tolerálom.
2017. dec. 10. 18:24
 5/11 anonim válasza:
100%
Én undorodtam a szőrös psiktól. Aztán lett egy szőrös brátom, és kezdtem megszeretni. MOstmár szerintem nagyon szexi, ha valaki szőrös. A szőrtelen pasiktól már kiráz a hideg.
2017. dec. 10. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a hónaljszőrt jó, ha leszedi, neki is praktikusabb.

Többi az teljesen oké, ha őt nem zavarja, akkor engem sem zavar.

2017. dec. 10. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahol neki jól esik.
2017. dec. 10. 20:35
 8/11 Gittu$h ***** válasza:
Az első hozzászolóval értek egyett, de személy szerint én mindenhol legyen szó mellkas, intim zóna, arc én a borostást szeretem.
2017. dec. 10. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Intim zona,honalj mindenkepp. Es a feje.

Pluszpont,ha a hasa,hata,mellkasa se szoros. Ugy jobban latszanak a rengeteg sportolastol kifejlodott izmok. De attol se idegdnkedek,ha a tobbi helyrol is legyyntazza.

Ha nem izmos,akkor nem erdekel.

:* :*

N

2017. dec. 11. 06:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
a talpán
2017. dec. 11. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!