Szerintetek baj ha nem mondtam el anyának?
sziasztok.
az a baj hogy már mindenhol borotválom magam(hónalj, láb, lent). és mivel a családban én vagyok a legnagyobb nem tudom h el e kell mondani ezt anyának mert nem tudja. a borotvát pedig eldugtam. ráadásul 1 férfi borotvával csináltam mindezt. nem tudom mit tegyek. Elmondjam vagy nem és baje h férfi borotvám van vagy nem? 14/l
Miért kellene elmondani? Te dolgod.
A borotva meg tök mindegy. A férfi amúgy is jobb mint a nőik általában.
Nem kell elmondani, de ha elmondod sincs semmi gáz, ez a természetes.
Anyukád is megérti, hogy ápolod magad.
Az meg nem baj ha férfi borotvád van, jobban vág.
Semmi ciki nincs ebben, ne aggódj.
Beszélgethetsz vele ilyesmiről de nem vagy köteles elmondani.
A borotva meg teljesen mindegy milyen, én is férfit használok. Van egy bevált márkám aminek jó az ár/érték aránya. Nem fogom lecserélni csak azért, hogy szép rózsaszín virágos csomagot emelhessek le a polcról a következő vásárláskor.
Nem kell elmondani, ez természetes dolog, valószínűleg magától is rájött már hogy borotválkozol valami módon, hiszen 14 évesen már minden lány azt teszi. Valószínűleg anyud is így tett mikor ő volt 14.
Én is férfi borotvát használok egyébként, jobbak mint a női borotvák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!