Lányok! Mit kezdetek a hajatokkal ilyen melegben?
én is összekötve hordom /elég hosszú a hajam/. én múlthét szerda óta hordom összekötve, mert nem bírom elviselni h leizzad a hátam meg a hajam is :D. bár én is mindig kibontva hordom. ma a suliba befonva megyek azt hiszem :D.
*
Én is felkötöm, pedig nem szeretem. Kiálló füleim vannak, idiótán nézek ki összekötött hajjal, de hát csak ezért nem fogok megsülni a melegben. Bár ma már nincs is olyan meleg...Na de én úgy szoktam, hogy nem húzom ki a hajam teljesen a gumiból, és akkor olyan mint egy konty. Mert amúgy csikizi a hátam/nyakam. XD
18/L
nekem is hosszu hajam van nagyon és megsülök és leizzad a hajam, de utálom összefogni sose szoktam... elállo fülem van és nemis áll jool..:( szoval türöm a meleget meg mindig elöre teszem a hajam és hátul a nyakamnál onnan kiveszem.. vagy oldalra teszem az összes hajam vagy nagyon néha két laza copf-ba teszem és a fülem se látszodik h eláll:DŰ
15L
ennyire tetszik neki? :D
amúgy mire jön a hidegebb idő,addigra kicsit megnő :)
(én semmiért nem vágatnám le :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!