Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mit kezdetek a hajatok...

Lányok! Mit kezdetek a hajatokkal ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Nekem utoljára kedden volt kiengedve,és már ma sem bírtam összefogni,egyszerűen nem szeretem!Ti hogy oldjátok meg?
2010. jún. 14. 07:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én összefogom, pedig én is kiengedve szeretem hordani, de ha ki van engedve, nagyon hamar leizzad, és elveszti a tartását. :(
2010. jún. 14. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Majdnem olyan rövid hajam van, mint egy fiúnak, úgyhogy jól elvagyok.
2010. jún. 14. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Én kontyban hordom, máshogy nem lehet ilyen melegben elviselni. Dús is, hosszú is, csak melegít.
2010. jún. 14. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:

én is összekötve hordom /elég hosszú a hajam/. én múlthét szerda óta hordom összekötve, mert nem bírom elviselni h leizzad a hátam meg a hajam is :D. bár én is mindig kibontva hordom. ma a suliba befonva megyek azt hiszem :D.

*

2010. jún. 14. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is felkötöm, pedig nem szeretem. Kiálló füleim vannak, idiótán nézek ki összekötött hajjal, de hát csak ezért nem fogok megsülni a melegben. Bár ma már nincs is olyan meleg...Na de én úgy szoktam, hogy nem húzom ki a hajam teljesen a gumiból, és akkor olyan mint egy konty. Mert amúgy csikizi a hátam/nyakam. XD

18/L

2010. jún. 14. 18:36
 6/11 A kérdező kommentje:
mikor én összefogtam,akkor hátracsatoltam elöl amit amugyis hátra szoktam,és két copfba összefogtam,de nem húztam át teljesen.mivel nem egyenesen van vágva a hajam,tök jó nézett ki :)
2010. jún. 15. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem is hosszu hajam van nagyon és megsülök és leizzad a hajam, de utálom összefogni sose szoktam... elállo fülem van és nemis áll jool..:( szoval türöm a meleget meg mindig elöre teszem a hajam és hátul a nyakamnál onnan kiveszem.. vagy oldalra teszem az összes hajam vagy nagyon néha két laza copf-ba teszem és a fülem se látszodik h eláll:DŰ

15L

2010. jún. 15. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Én levágattam ilyenre:

[link]

A barátom majd megőrül érte:D

17/L

2010. jún. 15. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:

ennyire tetszik neki? :D

amúgy mire jön a hidegebb idő,addigra kicsit megnő :)

(én semmiért nem vágatnám le :D )

2010. jún. 15. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
sajnos én is kiengedve szeretem hordani, frufrum is van. és ilyen melegben leiizadok és tök idiótán visszagöndörödik szóval nagyon gáz, ezért felcsatolom, vagy begumizom.
2010. jún. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!