Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Solutio antisudorica-ra kell...

Solutio antisudorica-ra kell izzadásgátlót kenni?

Figyelt kérdés

Eddig mindig kentem rá, de leizzadtam így. Félek nem haszni hozzá valami dezodort, mert mi van ha nem válik be és gáz lesz....

Ti szoktatok valamit rákenni? Vagy nem kell, magában hatásosabb?

2010. jún. 13. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:

A Solutio önmagában is hatásos, sokkal hatásosabb, mint a normál izzadásgátlók. Amikor felkenem, utána három hétig egyetlen csepp izzadtság sem választódik ki azon a területen, még a tenyéren, talpon se. Ezt egyik dezodor se tudja utána csinálni.

Azért szoktam mégis dezodort használni a hónaljamban, mert szeretem az illatát. :-)

2010. jún. 13. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem kenek utánna rá semmit!Sztem így a legjobb!

20L

2010. jún. 14. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
én ugy csinálom ha este ugye bekenem éjszakára,akkor reggel is megmosakszom indulás előtt (tisztaságmániás vagyok sajnos) akkor utána azért kenek egy kis rexonát hogy biztos legyn a védelem illat szempontjából is,mert nem izzadsz de azért ha átölelsz vkit vagy valami buszon kapaszkodsz jobb ha van ott egy kis illat,mint az az anti.az büde :D
2010. jún. 16. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!