Vélemények erről a "szerről" : Solutio Antisudorica?!
Ugyan írtak már előttem véleményt, azért én is megteszem:
Tavasszal vettem, mert én nekem még télen is foltos volt a pólóm sajnos, még 1 helyben ülve is úgy, hogy amúgy nem izzadtam máshol és melegem sem volt. Elég kellemetlen...
Így végül megvettem ezt, és úgy 4 napon keresztül kentem először vele a hónaljamat fürdés után, ami mellesleg baromira viszketett 2-3 órán keresztül... aztán hagytam 2 nap szünetet, és mégegyszer bekentem. Nekem már ennyi elég volt, utána nem is kentem hetekig be magam, mert nem izzadtam. Aztán úgy 1,5-2 hónap múlva kezdtem el érezni, hogy megint baj van, és akkor 1x bekentem, majd újfent elmúlt az izzadás. Azóta is így 3-4 hetente kell 1x bekennem és utána jó. Azonban ilyen borzasztó gatyarohasztó hőségben sajnos nem használ, ha járkálok ide-oda, picit így is izzadok, ami meglátszik a pólón, de nem annyira vészes, mint azelőtt volt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!