Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes epilátort venni?...

Érdemes epilátort venni? Előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés

Én eddig mindig borotvát használtam. Lassan 10 éve. Az utóbbi időben már untam a folytonos szőrtelenítést de ma telt be végleg a pohár. Délben indultam ügyet intézni, előtte gyorsan leborotváltam a lábam. Mostanra mind a két lábszáram szinte teljesen kipattogzott és fáj is. Én ezt nem csinálom tovább.

Szeretnék epilátort venni,hátha jobban beválik. Nektek melyik típus jött be (árban az olcsóbb vagy a magasabb éri meg) illetve mik az előnyei, hátrányai az epilálásnak? Jövő héten szeretnék venni. Most néhány napig hagyom a lábam mert nagyon csúnya. Szerencsére itthon leszek már.

Minden hasznos infót, tanácsot elfogadok. Köszönöm!

23N

2018. máj. 3. 17:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Újracsomagolt volt. Tudod van 30 napos visszaküldés, addig epilálom, utána meg nem tetszik, visszaküldöm. "Hozzá sem értem".

Persze nem ismerték el.

Vehetsz boltban is, de sokkal drágább ez itt 29000 volt, boltban 60.000 forint körül van.

Még a Media Marktot javaslom online, az megbízhatóbnak tűnik. De eMAG soha.

2018. máj. 6. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!