Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti megvennétek a Braun Silk...

Ti megvennétek a Braun Silk Épil 9 epilátort 30ezerért?

Figyelt kérdés

Most vannak kuponos napok, 25 %.

Volt kettő Philipsem, de 2 évnél tovább egyik sem tartott. Az első hibás volt, pár hónap múlva felrobbant, zárlatos lett

A csere meg már 2 év után nem húzza ki a szálakat, elkopott, a vezeték már nem érintkezik. Meg amúgy sem vagyok megelégedve veel, kicsi a feje, hangos, sokszor betöri a szálakat.

Eredetileg is Braunt akartam, de nem volt akkor a boltban, így kerültem a Philips-hez.

Most van a Braun Silk Epil 5, amit 4 éve is akartam, 12 ezer forintért. A Silk Epil 7 27.000 Ft. Akkor már úgy voltam vele, hogy plusz 3-ért veszek egy Braunt.

Viszont megbuktam egyetemen és abba fogom hagyni, ezért minél előbb el kell mennem otthonról és nem tudom, hogy érdemes lenne-e ennyi pénzt kiadnom érte, pedig megtérülne.

A mostani viszont nem jó és valamit vennem kell és pont jól jött ez az akció.

2018. ápr. 15. 13:30
 1/6 anonim válasza:
Nekem forditott tapasztalat. A braunt vagy ötször kell fel le tolni a lábamon mire epilál teljesen, a philipsem pedig egyszer.
2018. ápr. 15. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Megvettem, végülis van rá garancia.
2018. ápr. 15. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Van már tapasztalat rola? Megérte? :)
2018. ápr. 15. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Most megyek érte. Szerintem mindenképpen megérte, de 30 nqpig visszavihetem, ha meggondoltam magam.

Inkább, mint kétévente egy 10 ezer forintos gép, ami tönkremegy.

Illetve ez egy nagyon jó ár érte szerintem.

2018. ápr. 17. 10:24
 5/6 anonim válasza:

1 év távlatából:

1. Szőrökkel együtt kaptam és még csak az árát sem adták vissza.

2. Nagyon rossz gép, nem is alapos és folyton begyulladt tőle a lábam...

2019. jún. 1. 13:39
 6/6 anonim válasza:
Hello! Látom már lassan egy éve megvan a készülék. Tapasztalat? Én most készülök venni.
2019. dec. 31. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!