20-as,30-as évesek hogy sikerült megvennetek életetek első lakását, vagy hogy tervezitek megvenni később?
Én venni nem nagyon fogok lakást csak örökölni. Amiben most lakunk az egy 2 szintes kertes családi ház.
Ami még egy megoldás, ha egy idős emberrel eltartási szerződést kötsz. Ez is csak akkor jó, ha az illetőnek nincs élő rokona, mert ha van ki örököljön pl gyermek az már szerintem szemétség kategória.
Vagy fundamenta. Havi kb 10 ezer ft-ot befizetsz és x év után meg kapsz az államtól kedvezményt. Ezek még barátibbak, mint a hitel.
Házat vennék, most 23 vagyok 19 éves koromtól rakok el havi 100at, ez megközelítőleg 30 éves koromra fog annyi pénzt összehozni hogy egy olyan házhoz jussak amibe csak bútorozni kell. Másképp nagyon nem lehet megoldani aki kevesebb pénzből él
Egy lakás elég olcsó 4-5millió, Pest kivételével
Mi nem akarunk saját lakást, minek? Elvagyunk a párommal albérletben, egy fél fizetésből kijön. Szerintem saját lakásra több pénz elmenne.
Én is pánikbeteg vagyok, nem is dolgozok emiatt, de így is meg tudunk élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!