Mikor hasznaltatok Epilatort eloszor?
Figyelt kérdés
Hol használtátok először?
Nagyon fajt?
2018. ápr. 12. 22:33
1/10 anonim válasza:
a lábamon, kb 12-13 évesen. fájt akkor is, azóta is. de ki lehet bírni, bár én inkább a gyantára szavazok. ha kiválasztod a számodra megfelelőt, szerintem sokkal jobb lehet, mint az epilátor.
2/10 anonim válasza:
18 évesen, akkor próbálkoztam vele néhányszor, de nem vált bele. Utána még tettem vele pár próbát, de sajnos nem nekem való. Nagyon fáj, pedig szerintem elég nagy a fájdalomküszöböm, többedik használat után sem éreztem, hogy kevésbé fájna. 2-3 nap múlva is még piros volt tőle a lábam, benőtt szőrszálaim lettek tőle, pedig rendesen radíroztam előtte és hidratáltam is utána. A lábaimon használtam egyébként, de nem tudtam soha egyszerre rendesen mindkettőt leepilálni, nem volt hozzá türelmem és nem bírtam ki annyi fájdalmat.
3/10 anonim válasza:
15 éves korom körül, a lábamon. Nagyon fájt először, de aztán hozzászoktam.
5/10 anonim válasza:
Kb 17 évesen kezdtem. Előtte borotváltam, de elegem lett belőle, hogy szinte naponta kell.
Persze szép is lenne, ha az epilátorral valóban 2-3 hétig ki lehetne húzni, de sajnos nem lehet, én ezt is télen heti 1x, nyáron heti 2x használom. Fáj ugyan, és nagyon idegesítő a sok benőtt szőrszál, de még mindig jobb, mint a minden napos borotválás. A karomat és a lábamat szoktam megcsinálni vele.
6/10 anonim válasza:
16 évesen
Láb, kar, lábon fáj, de kibírható
7/10 anonim válasza:
14-15 évesen, lábszáron, combon, utána hónaljon. Fáj, de kibírható. A hónaljamat én lidokain krémmel bekentem előtte pár perccel (majd lemostam és utána epiláltam) de így is nagyon fájt. De ha pár alkalommal már kiepiláltad a hónaljad, akkor sokkal kevésbé fáj, szóval érdemes hozzászokni, csak az első pár alkalom fáj nagyon. Lábon kevésbé fáj.
8/10 anonim válasza:
Utolsó, a comb, bikini, láb nekem is fáj, de a hónalj nem, abszolút kibírható.
Sőt nekem kellemes is, mert nem viszket utána.
9/10 anonim válasza:
13-14 évesen kipróbáltam a lábamon. Először annyira fájt, hogy könnyeztem tőle, kb rettegtem, hogy újra hozzám érjen. Pár alkalom után viszont teljesen elviselhető lett, most meg már gyakorlatilag meg sem érzem, sőt, szeretem használni.
10/10 anonim válasza:
Én 1x megpróbáltam 13 évesen, de nagyon fájt, úgyhogy azóta sem kísérletezem vele.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!