Van olyan barna festek ami lefedne valamenyire a fekete hajam?
Szoval...
Voros, lila, majd leszokitve ezustre, tobb hajvagas rovidebbre, 1 evig ezust kozben natur atmenetes lenovessel, aztan full feherszoke/ezust havonta festesnel valtakoztott, utana rauntam, voros, majd annyra szrra ment az egesz, hogy fekete (minden szin voltam meg csak ez nem, alaphajam barna igy azt nem akartam)
De rajottem, hogy a piercingem es a fekete ruham + fekete fufrus rovid haj kicsit... gothos darkos beutest ad es szeretnek most barna lenni, es lenoveszteni a termeszetes kb 5-6os arnyalatu barna hajam.
A terv, hogy ha eleg nagy a lenoves akkor festunk majd egy atmenetet ami volt regebben is, es lenovesztem a feketet, majd levagom azt a reszet.
De esetleg.. valakinek sikerult mat rafesteni fekete festett (nyuzott!) hajra, valamilyen barna akar bolti akar kevert festekkel? Megprobalnam, ha nem fogja be nem baj, de nem akarom, hogy valami idiota szine legyen veletlen vagy a hajtovem megint kapjon egy adag festeket es oda a lenovesztett natur szin.
Mit tanacsoltok? Teszteljek egy tincset?
Tettem mar ra en is aszkorbin savat anno, amikor lilas volt es leakartam szedni rola, de voros lett, mivel elotte meg vorosre volt festve a hajam :/
Gondoltam ra most is de ugye alatta voros volt a hajam.... felek megint olyan lenne.
De lehet mielott megyek fodraszhoz kiprobalom! Es ha nem jo max barnat kenunk ra utana :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!