SOS! Középbarna hajfestékkel festettem be a hajamat de fekete lett. Mit csináljak?
Eredeti hajszined festetted be?
Egyébként minden mosással kopni fog egy picit, nekem a head&shoulders vált be amikor sotetebb lett a hajam mint szerettem volna, kicsit tobb ideig hagytam rajt a sampont es utana jo erosen megmostam a hajam.
A C-vitamin por is jó, egy árnyalatot biztos világosít.
Hasonló a hatása a szódabikarbónának is, és kevésbé szárít. Ugyanúgy kell használni.
A kókuszolaj is segít kiszedni a hajfestéket. Langyosítsd fel, rá a hajadra, fólia, sapka vagy törölköző, és legalább 2 órát hagyd fent. Ettől puhább is lesz a hajad.
Többször egymás után használva a fentieket fekete festett hajból simán lehet középbarnát csinálni.
Viszont cserélj fodrászt! Neki ismernie kell a festékeket. Azt még az amatőrök is tudják, bolti dobozos festék mindig két árnyalattal sötétebb lesz!
Ha középbarnát akarsz, akkor középszőke vagy maximum sötétszőke festéket keress! Aminek a színkódja 8 vagy 7-tel kezdődik. A 6 színmélység már rendesen barna lesz. Főleg a kiszőkített hajvégeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!