Miért nem barnulok a szoláriumtól?
Pár hete elkezdtünk járni szoláriumba az egyik barátnőmmel. Mindig egyszerre megyünk, tehát elvileg hasonló színűnek kellene lennünk. Ő szép barna....nekem meg éppen, hogy csak van egy kis színem. Miért nem barnulok? Én használok szolikrémet is Dr. Kelen bronze aktivátorát, amiben önbarnító is van és így sem leszek barnább. Szoli után kipirosodok, másnapra meg semmi sem látszik..
Egyébként barna hajam van, barna szemem és fehér bőröm. Szeplőm nincs. Szóval elvileg barnulnom kellene :S Mi lehet a gond? Vitaminhiány?
NE szolizz!Nagyon káros!! [link]
INkább feküdj ki egy 20 percre a Napra, az is sokkal jobb.
Sajnos nincs hová kifeküdnöm, panel 3. emeletén lakunk...
Pici babám van, aki mellett nem tehetem meg, hogy csak úgy napozgassak, a szolira is csak nagy nehezen tudok időt szakítani, de az megvan 7 perc alatt.
na neked biztos nincs gyereked....no comment
a másik meg, hogy hova feküdjek ki? a 4 sávos út közepére? mert ezen kívül sehova se tudnék a környéken... még egy játszótér sincs erre....nyáron szolizni...ehhh :D vicc vagy.......
Értelmes válaszokat továbbra is várok.
Szia. Szerintem használat előtt alaposan radírozd le az egész tested, engem olyankor sokkal jobban megfog... Rendszeresen jársz? Heti 2* max 3* elmész és látszani fog, de ne hagyj ki sok időt. Én is tudom hogy káros, de sajnos napon dolgozom munkaruhában, valahogy meg kell oldanom, hogy egyszínű maradjak és ne látszódjon a póló vonala..
18L
Nem kell mentegetőzni, egyáltalán nem baj az, ha szoláriumba jársz. Ha mértékkel teszed, semmi baj nem lesz belőle. A nap is van annyira káros.
Az előző kommentelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!