Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem barnulok a szolárium...

Miért nem barnulok a szoláriumtól?

Figyelt kérdés

Pár hete elkezdtünk járni szoláriumba az egyik barátnőmmel. Mindig egyszerre megyünk, tehát elvileg hasonló színűnek kellene lennünk. Ő szép barna....nekem meg éppen, hogy csak van egy kis színem. Miért nem barnulok? Én használok szolikrémet is Dr. Kelen bronze aktivátorát, amiben önbarnító is van és így sem leszek barnább. Szoli után kipirosodok, másnapra meg semmi sem látszik..

Egyébként barna hajam van, barna szemem és fehér bőröm. Szeplőm nincs. Szóval elvileg barnulnom kellene :S Mi lehet a gond? Vitaminhiány?

2010. jún. 12. 13:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
Most úgy őszintén, ma már mi nem okoz rákot? A napsütés is ugyan olyan káros mint a szolárium sőőőőt!!! A szoliban csak pár percet vagy bent de a napon, kint a szabadban meg órákat, már aki.. Erre találtál ki a naptejet, hogy ne égj le, ha pedig olyan a bőröd akkor meg nem kell kimenni a napra, ennyi!
2010. júl. 13. 18:24
 22/23 anonim válasza:
Ha meg allergiás vagy a kajára akkor ne is egyél?! Ekkora hülyét mint te!!!
2010. júl. 16. 12:26
 23/23 anonim válasza:
Kiváncsi lennék ki teheti meg, hogy egyáltalán ne menjen a napra! Nekem pl olyan a munkám, hogy napon vagyok egész nap! Gondolj erre is ha már annyira nagyokosnak hiszed magad. Aki nem tud normális hangnemben beszélni, az meg inkább ne irjon! Ennyi!!!
2010. júl. 16. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!