Miért nem barnulok a szoláriumtól?
Pár hete elkezdtünk járni szoláriumba az egyik barátnőmmel. Mindig egyszerre megyünk, tehát elvileg hasonló színűnek kellene lennünk. Ő szép barna....nekem meg éppen, hogy csak van egy kis színem. Miért nem barnulok? Én használok szolikrémet is Dr. Kelen bronze aktivátorát, amiben önbarnító is van és így sem leszek barnább. Szoli után kipirosodok, másnapra meg semmi sem látszik..
Egyébként barna hajam van, barna szemem és fehér bőröm. Szeplőm nincs. Szóval elvileg barnulnom kellene :S Mi lehet a gond? Vitaminhiány?
A radírozást ki fogom próbálni, köszönöm. :) Ez még eszembe se jutott.
Kb. heti 2x van időm elmenni szoliba, de volt már rá példa, hogy 3x is eljutottam. Eddig összesen 7-8 alkalommal voltam. Eleinte 7 percre, aztán emeltem 14re. Eu- szabványos szoliban voltam, ami nem éget. Tegnap azt tanácsolta az ott dolgozó lány, hogy menjek másik gépbe. A legerősebb fekvőben voltam 12 percre. Estére kipirosodtam és ennyi. Ma reggelre még egy pici pirosságot látok, de szerintem nyoma sem marad ennek sem. Lehet a szoptatással van kapcsolatban? Hormonok miatt? Már erre gondolok :S
Lehet akkor ez a gond, hogy gyengébb az eu-s cső? Mert az biztos, hogy tavaly a sima gépbe jártam és akkor volt színem. Na akkor radírozás + sima gép. Meglátjuk :)
Köszönöm a válaszokat! Várok még ötleteket. ;)
Egyébként 2 nap alatt megettem 1 kg nyers répát, hogy hátha a béta-karotin segít :D Ittam répalevet. Már nyúlnak érzem magam. :P
Szia!
Először is azt a krémet dobd ki :) Használd a Tanny Maxtől a Choco me X-tra black krémet! Vagy az australian gold tól a Kiss Kiss-t! A világ legjobb szolikrémjei.. Én is csak ezt használom! Tapasztalat.
A másik, hogy láttam, hogy írtad heti 2 szer 3 szor is eljutsz a szoliba.. Csak azt nem írtad, hogy hány percre szoktál menni? Valószínüleg azért nem fog meg a szoli, mert lehet, hogy vitaminhiányod van, szedj répa kivonatos kapszulát..Ha már többször mentél el barnulni, akkor emelheted a percszámaidat nyugodtan mert ezek az eu-s csövek nem nagyon erősek..Mélybarnítósak.. Kipróbálhatnád a gyorsbarnítós gépet ha van ott ahova jársz, lehet hogy azzal több sikert fogsz elérni! Más a bőröd mint a barátnődnek! ÉS használj szoli után, szoli utáni krémet! Az segít megtartani a színedet! Ha valamit szeretnél még megtudni, írj bátran! :)
Én sem barnulok semmit akármit csinálok fejre is állhatok akkor is hulla fehér vagyok még nyár végén is. (vagy pecsenyepiros mert leégni viszont fullosra szoktam!!)
Ugyhogy nem költöm a pénzem szolira, teljesen felesleges!
Életem legrosszabb döntése volt, rengeteg pigmentfoltot köszönhetek neki tele vagyok barna pöttyökkel miatta amik soha nem múlnak el. Szóval nekem talán napra se szabadna mennem, nemhogy szoláriumozni. SOha többé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!