Kozmetikus, bőrgyógyász, hozzáértő segítségét kérném. (? )
Figyelt kérdés
Itt a nyár, meleg van és természetszerűleg izzadunk. Az arc is zsírosodik. Mivel és hányszor mossam, tisztítsam az arcomat? Az arcom zsíros típusú, mitesszeres, enyhén pattanásos. (F/19)2010. jún. 12. 12:08
1/10 anonim válasza:
Egy nap kb. 6-szor mosd meg hideg vizzel, és szappannal(meg amikor meleged van).
Egy héten egyszer "radírozd" az arcodat.
2/10 anonim válasza:
Szappannal?Gratulálok!:)Talán arctisztító,tonik enyhén alkoholos és egy magas faktorú arckrém,ha szeretnél heti 1-szer arcradír!Sok sikert!
3/10 anonim válasza:
Jaja! Szappannal! Mézszappannal!
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...még valaki? :)
2010. jún. 12. 15:24
5/10 anonim válasza:
A szappan bármilyen is legyen lúgot tartalmaz!Így nem elég,hogy pattanásos,de ki is szárítja,legalább hámlik is majd!Ja,igen kozmetikus vagyok tanultam anyagismeretet.Főleg,ha borotválkozik mivel férfiről van szó.
6/10 anonim válasza:
Jólvanna! Kérdezte hogy mivel mossa az arcát, mégis mivel?- szappannal szokták, vagy tusdürdővel!
....
7/10 A kérdező kommentje:
06:32-es..bocsi de nem nagyon tudtam kivenni a kommentedből :) akkor most szappan vagy nem szappan? o.O
egyébként köszi:)
2010. jún. 13. 13:02
8/10 anonim válasza:
Tusfürdővel??? Ember te normális vagy? Inkább nem kezdelek oltani..
Szappannal se, de tusfürdővel végképp ne!!
Reggel hideg víz, arctonik, esetleg bőrradír, eben a sorrendben, de a radírt elég egy héten egyszer, mert kiszáríthatja a bőröd, ha túlzásba viszed. Este ismételd meg ugyan azt amit reggel.
9/10 anonim válasza:
6:32-es vagyok és kozmetikus!Nem okoskodás,de arctisztításra én arctisztító tejet ajánlok,a márka mindegy!De férfi vagy a te bőröd más felépítésű,mint egy nőnek mellesleg borotválkozol szerintem.A lényeg,hogy minden borotválkozásnál a penge az elhalt hámsejteket is eltávolítja,ezért nem ajánlom a szárító termékeket.Ilyen a szappan is!Bármilyen kímélő,nem kell bedőlni mindennek,hogy ez meg az van benne.A lényeg egy arctisztító, lehet zselé is akár,ha azt jobban szereted,egy tonik és amint az előző válaszoló is írt egy arcradír.Így nem vonod el a nedvességet a bőrödből.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. jún. 14. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!