Szerintetek szőrös a hasam? Csináljak vele valamit? (kép)
Ha közelről nézem, nagyok sok pihét látok a köldököm alatt és fölött, így nem igazán merek strandra menni. Próbáljam meg gyantázni vagy epilálni, vagy annyira nem vészes?
Az ilyenektől mint a kérdező ki vagyok .Teljesen tisztában van avval,hogy nem olyan szőrős a hasa(ha az lenne akkor nem csípő nadrágot,és nem ilyen topokat hordana)de kell neki a dicséret hiszen ez élteti.
Egyébként ha kinagyítom a képet bizony látni,hogy szőrős,de ez még bőven elmegy...(és ezt te is tudod)
De ha neked nem tetszik akkor epilálj,vagy amit akarsz..
Soha az életben nem mennék ki így az utcára. A fürdőruhafelsőm van rajtam és egy csípőig letolt nadrág, hogy látszódjon a hasam. És ha te is mondod, hogy látod a szőrt, akkor mégiscsak megérted, miért nem vagyok teljesen biztos a dolgomban, nem?
A többieknek köszönöm, hogy írtak! Ahogy az előbbi válaszoló volt kedves felhívni rá a figyelmet, a probléma nagyítva látszik igazán.
Hát te nem vagy normális.
Ha nem most epiláltam volna le a hasam megmutatnám az enyémet.
Nekem fekete színű, erős szőrökből álló összefüggő csík van a köldököm alatt. És csaj vagyok.
Hallod, pasikat szégyenbe hozom :D
Az ok, hogy én szőrtelenítem (bár engem nem zavar), de te???
A tied lóf. már ne haragudj. SEmmi probléma nincs vele a semmi miatt aggódsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!