Szoláriumba jársz, önbarnítót használsz, vagy napbarnított a bőröd?
Sárgás-enyhén kreolos bőröm van, ami mégis fakónak hat.
Nyáron szépen lebarnulhatnék, de mivel egész gyerekkoromban cikiztek a bőrszínem miatt, évekig a sötétben ültem nyáron is, vagy kerültem a napot, metróval mentem mindenhová.
Az elmúlt pár évben kezdtem el napozgatni, de nem viszem túlzásba.
Svájcban élek, német területen :D A nap májusban sem intenzív még, két hónap van, amikor napos, meleg az idő.
Ha barnulni akarunk, leutazunk Ticinoba vagy Valaisba (pl. Montreux, Lausanne), ott májusban már simán van kisgatyás időszak :)
Nagyon vilagos a borom...ha nem eri honapoking a nap egyaltalan,akkor szinte azt tudnam hazudni,hogy hofeher,porcelan szinu...ami nem birja a napot egyaltalan. Van akinek gyonyoruen all a porcelan feher bor,de en magamon nem szeretem. Halistennek,mindazok ellenere hogy vilagos alapbol borom,nagyon szepen le tud barnulni. Es egyaltalan nem erzekeny.Nem eg le konnyen. Annyira ellenallo,hogy muszaj szoliban elobarnitsam magam nyar elott egy picit,mert rengeteget kellene napoznom,hogy valami minimalisat reagaljon a napsugarzasra a borom...nagyon le sem egett hosszu ideig... csak ha nagyon sokat maradtam a napon...
Jarok szoliba neha,hogy majd a napozassal ne kelljen annyit szoszolni,hogy valami minimalis szinem legyen.En jobban tetszem magamnak barna borrel,mint feherrel,de az agyon napozott bornel nincs csunyabb,nem viszem tulzasba.Van onbarnitom is,es nagyon ajanlom a full feher borueknek pl azt a tipust amit hasznalok,mert egyaltalan nem lesznek sargak tole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!