Szoláriumba hogyan kell növelni az időt?
Figyelt kérdés
Fehér bőröm van. Első alkalommal mentem 5 perce. Többi alkalommal hányra menjek? Holnap lesz a második alkalom2017. szept. 20. 20:25
1/3 anonim válasza:
A smasszer majd az időzítővel megoldja.
2/3 anonim válasza:
Ha fehér a bőröd nagyon,akkor még holnap is 5 percre menj. Nem tudom hány percenként növekszik,ahová én járok,ott 7,14,21,28 stb egységenként ugrik.
3/3 anonim válasza:
Ha egy zseton egy perc, akkor egy darabig 5-7 percekre menj, amíg nem lesz egy barna színed, aztán növelheted. Én 6 perccel kezdtem, és a max amire menni szoktam az a 9/12 perc, kéthetente. De ez függ a szolitól is, mert például ahova én járok az állóba sokkal kevesebb perc is elég, mint a fekvőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!