Mit csináljak a felesleges termékeimmel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rengeteg szépségapolasi termékeim vannak.
Ajakbalzsambol van kb 6 darab :( és szeretnék venni egy eos-t. Most az a bajom, hogy ti ilyenkor mit csinaltok? Eladni nyilván nem tudom, mert senki sem tudja megvenni, ki dobni pedig azért luxus lenne.
2018. márc. 28. 11:15
1/2 anonim válasza:
Használd el és csak akkor vegyél újat, ha tényleg szükséged van rá.
2/2 Metionin válasza:
Most én is úgy jártam, hogy kaptam egy csomó ilyesmit meg a krémmánia is küldött. Általában 1 bb krémem van, most meg vagy 5. Én úgy döntöttm hogy szépen sorban elhasználom őket és addig nem veszek újat. Eladni macerás, egyszer vettem egy rossz színárnyalatú bb krémet, ki se bontottam, mégsem tudtam eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!